img
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs  
Yazarlar
Özlem Durna Aydın
Türkiye
Gültekin Yıldız
Türkiye
Prof. Dr. Oğuz MERHAN Prof. Dr. Oğuz MERHAN
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT Dr. Öğr. Üyesi Songül ULUFER BULUT
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KANICI TARHANE
Türkiye
Kadriye Pınar Ambarcıoğlu
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER Dr. Öğr. Üyesi Mert SEZER
Türkiye
Doç. Dr. Enes AKYÜZ Doç. Dr. Enes AKYÜZ
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı South African Journal of Animal Science
Dergi ISSN 0375-1589
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 08-2021
Cilt No 51
Sayı 4
Doi Numarası 10.4314/sajas.v51i4.11
Makale Linki https://www.sasas.co.za/wp-content/uploads/2021/08/Durna-Aydin51Issue4a.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Use of Lactobacillus farciminis to improve antioxidant status of Tuj lambs

Paylaş