Yazarlar |
Doç. Dr. Erdem TOKTAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Muhammed Yayla
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Levent ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Muhammet Ali Gürbüz
Türkiye |
Elif Erbaş
Türkiye |
Özlem Demir
Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q3 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 05-2022 |
Cilt No | 46 |
Sayı | 9 |
Sayfalar | 1 / 10 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.14274 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.14274 |