Yazarlar |
Doç. Dr. Erdem TOKTAY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Muhammed Yayla
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Levent ŞAHİN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Cem ÖZİÇ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Muhammet Ali Gürbüz
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Elif Erbaş
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Özlem Özgül Demir
Türkiye |
Doç. Dr. Pınar BAYRAM
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
Dergi Grubu | Q2 |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 06-2022 |
Cilt No | 46 |
Sayı | 9 |
Doi Numarası | 10.1111/jfbc.14274 |
Makale Linki | http://dx.doi.org/10.1111/jfbc.14274 |