img
The effect of the pandemic on the consumption of animal products: the case of Kafkas university of Turkey  
Yazarlar
Prof. Dr. Erol AYDIN Prof. Dr. Erol AYDIN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Pınar Demir
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SCOPUS dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Online Journal of Animal and Feed Research
Dergi ISSN 2228-7701
Dergi Tarandığı Indeksler Scopus, CABI, CAS, Contemporary Science Association, EuroPub, EZB-Electronic Journals Library, Gale, Genamic JournalSeek, Hinari, ICV, JournalTOCs, JuSER, Magyar Tudományos Művek Tára, NEBIS, NLM, NSD, PUBDB, Publons, RCVS Knowledge, ResearchBib, Publicaciones periódicas, SID, SHERPA/RoMEO, TIB, Ulrich's ™ / ProQuest, WorldCat, ZDB
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2022
Cilt No 12
Sayı 1
Sayfalar 37 / 45
Doi Numarası 10.51227/ojafr.2022.6
Makale Linki http://dx.doi.org/10.51227/ojafr.2022.6