img
Piliç Eti Tüketimini Etkileyen Faktörler ve Tüketici Tercihleri Ankara İli Örneği  
Yazarlar
Yılmaz Aral
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Erol AYDIN Prof. Dr. Erol AYDIN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Pınar Demir
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Ahmet Cumhur Akın
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Sinem İşbilir
Türkiye
Yavuz Cevger
Ankara Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 1st International Poultry Meat Congress
Kongre Tarihi 11-05-2011 / 15-05-2011
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş