img
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR   
Yazarlar
Filiz Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Sema Sandıkçı Altunatmaz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Ghassan Issa
Türkiye
Doç. Dr. Aksem AKSOY Doç. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Harun Aksu
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Technology
Dergi ISSN 0101-2061
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2019
Cilt No 39
Sayı 3
Sayfalar 729 / 734
Doi Numarası 10.1590/fst.06818
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR

Paylaş