| Yazarlar (5) |
|
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye |
|
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye |
|
Türkiye |
Prof. Dr. Aksem AKSOY
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
|
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Food Science and Technology |
| Dergi ISSN | 0101-2061 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI-Expanded |
| Dergi Grubu | Q3 |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 07-2019 |
| Cilt No | 39 |
| Sayı | 3 |
| Sayfalar | 729 / 734 |
| Doi Numarası | 10.1590/fst.06818 |