Iğdır İli Çiftlik Hayvanı İçme Suyu Mineral İçeriklerinin Araştırılması
Iğdır Üniversitesi, Türkiye
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler Directory of Open Access Journals (DOAJ), Directory indexing of international research journals (CiteFactor), Scientific Journal Impact Factor (SJIF), Cosmos Impact Factor (Cosmos), Index Copernicus (ICI), Bielefeld Academic Search Engine (BASE), National Library of Australia (TROVE), Scientific Indexing Services (SIS), Global Impact Factor (GIF) , Directory of Research Journals Indexing (DRJI), WorldCat libraries(WorldCat), Information Matrix for the Analysis of Journals (MIAR), Ingenta (Ingenta ), World Agricultural Economics and Rural Sociology Abstracts (CABI ), Google (Scholar ), Crossref (Journals), Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBIM), ULAKBİM TR Dizin dergi listesi (TR-DİZİN)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2020