Yazarlar |
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Zekai Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Hayati Aygun
Türkiye |
Mesut Bünyami Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Fadime DUMLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet Çakır
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye |
Elif Çadırcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Yasin Bayır
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Halis Süleyman
Erzincan Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | British Journal of Nutrition |
Dergi ISSN | 0007-1145 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2011 |
Cilt No | 105 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 31 / 43 |
Doi Numarası | 10.1017/S0007114510003107 |
Makale Linki | http://www.journals.cambridge.org/abstract_S0007114510003107 |