| Yazarlar (6) |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
|
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
| Dergi ISSN | 0145-8884 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 02-2011 |
| Cilt No | 35 |
| Sayı | 1 |
| Sayfalar | 11 / 26 |
| Doi Numarası | 10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x |
| Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x |