 
		| Yazarlar (6) | 
|  Mesut Bünyami Halıcı Atatürk Üniversitesi, Türkiye | 
|  Ömer İrfan Küfrevioğlu Atatürk Üniversitesi, Türkiye | 
|  Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU | 
|  Zekai Halıcı Atatürk Üniversitesi, Türkiye | 
|  Ahmet Çakır Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye | 
|  Ali Aslan Atatürk Üniversitesi, Türkiye | 
| Makale Türü | Özgün Makale | 
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale | 
| Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry | 
| Dergi ISSN | 0145-8884 Wos Dergi Scopus Dergi | 
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI | 
| Makale Dili | İngilizce | 
| Basım Tarihi | 02-2011 | 
| Cilt No | 35 | 
| Sayı | 1 | 
| Sayfalar | 11 / 26 | 
| Doi Numarası | 10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x | 
| Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x |