Yazarlar |
Mesut Bünyami Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Ömer İrfan Küfrevioğlu
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Fehmi ODABAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Zekai Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet Çakır
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye |
Ali Aslan
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Biochemistry |
Dergi ISSN | 0145-8884 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 02-2011 |
Cilt No | 35 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 11 / 26 |
Doi Numarası | 10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x |
Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4514.2010.00363.x |