Yazarlar |
Kürşat Ali Kaplan
Türkiye |
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Zekai Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Mesut Bünyami Halıcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Elif Çadırcı
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Fadime DUMLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Özlem Aydın Berktaş
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Ahmet Çakır
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | Journal of Food Science |
Dergi ISSN | 0022-1147 |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 11-2012 |
Cilt No | 77 |
Sayı | 11 |
Sayfalar | 224 / 230 |
Doi Numarası | 10.1111/j.1750-3841.2012.02920.x |
Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1750-3841.2012.02920.x |