| Yazarlar (8) |
|
Türkiye |
Prof. Dr. Fehmi ODABAŞOĞLU
|
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Fadime DUMLU
|
|
Atatürk Üniversitesi, Türkiye |
|
Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Türkiye |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Journal of Food Science |
| Dergi ISSN | 0022-1147 Wos Dergi Scopus Dergi |
| Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
| Makale Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 11-2012 |
| Cilt No | 77 |
| Sayı | 11 |
| Sayfalar | 224 / 230 |
| Doi Numarası | 10.1111/j.1750-3841.2012.02920.x |
| Makale Linki | http://doi.wiley.com/10.1111/j.1750-3841.2012.02920.x |