img
Comparison of the extracts obtained from dried Diospyros lotus L. fruits via different extraction techniques in terms of their total phenolic contents and antioxidant activities  
Yazarlar
 Fikret AKDENİZ Fikret AKDENİZ
Türkiye
İnan Dursun
Bingöl Üniversitesi, Türkiye
Kadir Tepebaş
Türkiye
Hanife Özbay
Türkiye
Levent Kekeç
Türkiye
Samet Yıldız
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Turkish Journal of Analytical Chemistry
Dergi ISSN 2687-6698
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 12-2021
Cilt No 3
Sayı 2
Sayfalar 64 / 69
Doi Numarası 10.51435/turkjac.1032908
Makale Linki http://dx.doi.org/10.51435/turkjac.1032908