img
Prediction of consumer acceptability of flavoured youghurts by sensory measures of turkey  
Yazarlar
Hilmi Yaman
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
 Asya ÇETİNKAYA Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Elmalı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı PAKİSTAN jOURNAL OF NUTRITION
Dergi Tarandığı Indeksler DOAJ
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2006
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 93 / 96
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş