img
A Preliminary Study of Kashar Cheese and Its OrganolepticQualities Matured in Bee Wax  
Yazarlar
 Asya ÇETİNKAYA Asya ÇETİNKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hilmi Yaman
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Elmalı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Türkiye
Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU Öğr. Gör. Gencehan KARADAĞOĞLU
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Internet Journal of Food Safety
Dergi Tarandığı Indeksler doaj
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2005
Cilt No 6
Sayı 4
Sayfalar 1 / 4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş