Bireylerin afet hazırlık inançlarının, demografik veriler, umutsuzluk ve kadercilik eğilimleri bağlamında incelenmesi
Dr. Öğr. Üyesi Gönül GÖKÇAY
Ayşe Çevirme
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Awareness
Dergi Tarandığı Indeksler Proquest / Social Science Database Proquest / Social Science Premium Collection Polska Bibliografia Naukowa: PNB (2022 Points: 20) MIAR (Information Matrix for the Analysis of Journals) (ICDS2021: 3.0) CEEOL Erihplus International Institute of Organized Research (I2OR) Directory of Resarch Journals Indexing (DRJI) BASE Infobase Index Google Scholar OAJI Root indexing Scilit Cite Factor ResearchBib Scientific Indexing Services (SIS) International Services For Impact Factor and Indexing (ISIFI) Eurasian Scientific Journal Index (ESJI) OCLC WorldCat Scholarsteer Idealonline IJIFACTOR Scienceopen CNKI Scholar Scimatic IPIndexing, TR Dizin.
Basım Tarihi 10-2023
Doi Numarası 10.26809/joa.2155