img
Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality  
Yazarlar
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE Doç. Dr. Pınar AKSU KILIÇLE
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Abdullah DOĞAN Prof. Dr. Abdullah DOĞAN
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food Processing and Preservation
Dergi ISSN 1745-4549
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2017
Cilt No 41
Sayı 5
Sayfalar 1 / 10
Doi Numarası doi:10.1111/jfpp.13102