img
Microbiological,Chemical and Sensory characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA Dr. Öğr. Üyesi Sezen HARMANKAYA
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Van Veterinary Journal
Dergi ISSN 2149-3359
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 30
Sayı 1
Sayfalar 13 / 18
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş