img
EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Muscle Foods
Dergi ISSN 1046-0756
Dergi Tarandığı Indeksler SSCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 07-2008
Cilt No 19
Sayı 3
Sayfalar 247 / 260
Doi Numarası 10.1111/j.1745-4573.2008.00107.x
Makale Linki http://doi.wiley.com/10.1111/j.1745-4573.2008.00107.x
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES

Paylaş