img
img
Yöresel Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri  
Yazarlar (2)
Prof. Dr. Ufuk KAMBER Prof. Dr. Ufuk KAMBER
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ Dr. Öğr. Üyesi Güven GÜLBAZ
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
Kongre Tarihi 10-11-2016 / 13-11-2016
Basıldığı Ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Basıldığı Şehir Girne
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş