img
Toplam 29144 kayıt

Shelf life and eating quality of beef from cattle of different breeds given diets differing in n 3 polyunsaturated fatty acid composition

VATANSEVER, L., Kurt, E., Enser, M., Nute, N.D., Scollan, N., Wood, J.D., Rıchardson, R.I. (2000) "Shelf life and eating quality of beef from cattle of different breeds given diets differing in n 3 polyunsaturated fatty acid composition", Animal Science, (71) pp. 471-482 [SSCI]   VATANSEVER, L., Kurt, E., Enser, M., Nute, N.D., Scollan, N., Wood, J.D., Rıchardson, R.I. (2000) "Shelf life and eating quality of beef from cattle of different breeds given diets differing in n 3 polyunsaturated fatty acid composition", Animal Science, (71) pp. 471-482 [SSCI]  
2000 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Animal Science

Clostridium perfringens

VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikler gıda hijyeni ve teknolojisi dergisi özel sayısı, 1 (3) pp. 70-75   VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikler gıda hijyeni ve teknolojisi dergisi özel sayısı, 1 (3) pp. 70-75  
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikler gıda hijyeni ve teknolojisi dergisi özel sayısı

Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish

BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish", Journal of Food Protection, (71) pp. 218-222 [SSCI]   BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish", Journal of Food Protection, (71) pp. 218-222 [SSCI]  
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Protection

Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C

BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Aydın, B., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C", Poultry Science, (88) pp. 1459-1465 [SSCI]   BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Aydın, B., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C", Poultry Science, (88) pp. 1459-1465 [SSCI]  
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols

  BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 205-209 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14137"> BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 205-209 [SCI Expanded]    BİLGE, N., VATANSEVER, L., Gülmez, M., Güven, A. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 205-209 [SCI Expanded]   
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler

  VATANSEVER, L. (2004) "Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 203-208 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14139"> VATANSEVER, L. (2004) "Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 203-208 [SCI Expanded]    VATANSEVER, L. (2004) "Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 203-208 [SCI Expanded]   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

  LEYLA, V. (2004) "Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (10) pp. 189-194 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14140"> LEYLA, V. (2004) "Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (10) pp. 189-194 [SCI Expanded]    LEYLA, V. (2004) "Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (10) pp. 189-194 [SCI Expanded]   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli

BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 23-29 [SCI Expanded]   BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 23-29 [SCI Expanded]  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri

Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (11) pp. 5-10 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14143"> Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (11) pp. 5-10 Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (11) pp. 5-10 Link   
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step

  Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (29) pp. 1137-1141 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14144"> Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (29) pp. 1137-1141 [SCI Expanded]    Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (29) pp. 1137-1141 [SCI Expanded]   
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu

  Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (12) pp. 41-47   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14145"> Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (12) pp. 41-47    Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (12) pp. 41-47   
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks

  VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 211-216 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14147"> VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 211-216 [SCI Expanded]    VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (14) pp. 211-216 [SCI Expanded]   
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity

VATANSEVER, L., Fatma, V. (2007) "Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity", Medycyna Weterynaryjna, (63) pp. 538-540 [SCI Expanded]   VATANSEVER, L., Fatma, V. (2007) "Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity", Medycyna Weterynaryjna, (63) pp. 538-540 [SCI Expanded]  
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Medycyna Weterynaryjna

Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail

  VATANSEVER, L., Demirel, G. (2009) "Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (33) pp. 71-75 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14149"> VATANSEVER, L., Demirel, G. (2009) "Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (33) pp. 71-75 [SCI Expanded]    VATANSEVER, L., Demirel, G. (2009) "Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, (33) pp. 71-75 [SCI Expanded]   
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics

Haluk, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2010) "Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 1-5 [SCI Expanded]   Haluk, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2010) "Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 1-5 [SCI Expanded]  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey

Güven, A., SEZER, Ç., Berna, D.A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 107-112 [SCI Expanded]   Güven, A., SEZER, Ç., Berna, D.A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (16) pp. 107-112 [SCI Expanded]  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013

  SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013", Turk J Vet Animal Sci., (37) pp. 594-601 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14152"> SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013", Turk J Vet Animal Sci., (37) pp. 594-601 [SCI Expanded]    SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013", Turk J Vet Animal Sci., (37) pp. 594-601 [SCI Expanded]   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk J Vet Animal Sci.