img
Toplam 29144 kayıt

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013

  AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013", Harran Üniv Vet Fak Derg., 2 (1) pp. 1-5   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14153"> AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013", Harran Üniv Vet Fak Derg., 2 (1) pp. 1-5    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013", Harran Üniv Vet Fak Derg., 2 (1) pp. 1-5   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg.

Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013

SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013", Eurasian J Vet Sci., 29 (3) pp. 143-149   SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013", Eurasian J Vet Sci., 29 (3) pp. 143-149  
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian J Vet Sci.

Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014

  SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014", İstanbul Üniv Vet Fak Derg., 1 (40) pp. 90-94   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14155"> SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014", İstanbul Üniv Vet Fak Derg., 1 (40) pp. 90-94    SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014", İstanbul Üniv Vet Fak Derg., 1 (40) pp. 90-94   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.

Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı

BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Ekim 2017 BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Ekim 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması

LEYLA, V. (2013) "Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster). , Türkiye, (Nisan 2013 LEYLA, V. (2013) "Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster). , Türkiye, (Nisan 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).

Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri

LEYLA, V. (2013) "Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya. , Türkiye, (Nisan 2013 LEYLA, V. (2013) "Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya. , Türkiye, (Nisan 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.

Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

LEYLA, V. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya. , Türkiye, (Ekim 2010 LEYLA, V. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya. , Türkiye, (Ekim 2010
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.

Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi

LEYLA, V. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009. , (pp. 65-67), Türkiye, (Mayıs 2009 LEYLA, V. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009. , (pp. 65-67), Türkiye, (Mayıs 2009
2009 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009.

Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi

LEYLA, V. (2009) "Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009. , (pp. 41-45), Türkiye, (Mayıs 2009 LEYLA, V. (2009) "Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009. , (pp. 41-45), Türkiye, (Mayıs 2009
2009 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009.

Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi

LEYLA, V. (2008) "Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi", VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008. , Türkiye, (Ekim 2008 LEYLA, V. (2008) "Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi", VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008. , Türkiye, (Ekim 2008
2008 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008.

Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması

LEYLA, V. (2006) "Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması", II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006. , Türkiye, (Eylül 2006 LEYLA, V. (2006) "Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması", II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006. , Türkiye, (Eylül 2006
2006 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006.

Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması

VATANSEVER, L. (2004) "Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması", I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004 , Türkiye, (Eylül 2004 VATANSEVER, L. (2004) "Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması", I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004 , Türkiye, (Eylül 2004
2004 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004

The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E

VATANSEVER, L. () "The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E", Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997. , (pp. 49), Scarbrough, İngiltere  VATANSEVER, L. () "The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E", Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997. , (pp. 49), Scarbrough, İngiltere 
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997.

The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids

VATANSEVER, L. (1998) "The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids", Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998. , (pp. 656-657), Barcelona, İspanya, (Ağustos 1998 VATANSEVER, L. (1998) "The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids", Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998. , (pp. 656-657), Barcelona, İspanya, (Ağustos 1998
1998 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998.

Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets

VATANSEVER, L. () "Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets", Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999. , (pp. 57), Scarbrough  VATANSEVER, L. () "Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets", Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999. , (pp. 57), Scarbrough 
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999.

KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)

Link DOI    AYDIN, M., AYDIN, L. (2022) "KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)", Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, (71) pp. 168-188 [TR Dizin] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14171"> AYDIN, M., AYDIN, L. (2022) "KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)", Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, (71) pp. 168-188 [TR Dizin] Link DOI    AYDIN, M., AYDIN, L. (2022) "KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)", Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, (71) pp. 168-188 [TR Dizin] Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS

Link DOI    AYDIN, L. (2019) "1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS", Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 10 (19) pp. 559-575 [TR Dizin] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-14172"> AYDIN, L. (2019) "1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS", Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 10 (19) pp. 559-575 [TR Dizin] Link DOI    AYDIN, L. (2019) "1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS", Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 10 (19) pp. 559-575 [TR Dizin] Link DOI   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)

Link DOI   AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)", JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research, 11 (4) pp. 669-689 Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-14173"> AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)", JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research, 11 (4) pp. 669-689 Link DOI   AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)", JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research, 11 (4) pp. 669-689 Link DOI  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research

ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)

Link   AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)", Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi, 129 (254) pp. 163-192 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-14174"> AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)", Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi, 129 (254) pp. 163-192 Link   AYDIN, L., AYDIN, M. (2021) "ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)", Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi, 129 (254) pp. 163-192 Link  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi

Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)

AYDIN, M., AYDIN, L. (2022) "Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)", İstanbul/Türkiye : Efe Akademik Yayıncılık, ISBN: 978-625-6995-93-2  AYDIN, M., AYDIN, L. (2022) "Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)", İstanbul/Türkiye : Efe Akademik Yayıncılık, ISBN: 978-625-6995-93-2 
2022 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Efe Akademik Yayıncılık