Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29144 kayıt
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14153">
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg.
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
",
Eurasian J Vet Sci.
, 29 (3) pp. 143-149
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
",
Eurasian J Vet Sci.
, 29 (3) pp. 143-149
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian J Vet Sci.
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14155">
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
BİLGE, N., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2017) "
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
",
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, (
Ekim 2017
)
BİLGE, N., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2017) "
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
",
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
LEYLA, V.
(2013) "
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
LEYLA, V.
(2013) "
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
LEYLA, V.
(2013) "
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
LEYLA, V.
(2013) "
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
LEYLA, V.
(2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
LEYLA, V.
(2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi
LEYLA, V.
(2009) "
Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi
",
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009.
, (pp. 65-67), Türkiye, (
Mayıs 2009
)
LEYLA, V.
(2009) "
Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi
",
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009.
, (pp. 65-67), Türkiye, (
Mayıs 2009
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009.
Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi
LEYLA, V.
(2009) "
Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi
",
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009.
, (pp. 41-45), Türkiye, (
Mayıs 2009
)
LEYLA, V.
(2009) "
Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi
",
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009.
, (pp. 41-45), Türkiye, (
Mayıs 2009
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009.
Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi
LEYLA, V.
(2008) "
Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi
",
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008.
, Türkiye, (
Ekim 2008
)
LEYLA, V.
(2008) "
Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi
",
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008.
, Türkiye, (
Ekim 2008
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008.
Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması
LEYLA, V.
(2006) "
Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması
",
II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006.
, Türkiye, (
Eylül 2006
)
LEYLA, V.
(2006) "
Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması
",
II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006.
, Türkiye, (
Eylül 2006
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006.
Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması
VATANSEVER, L.
(2004) "
Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması
",
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004
, Türkiye, (
Eylül 2004
)
VATANSEVER, L.
(2004) "
Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması
",
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004
, Türkiye, (
Eylül 2004
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004
The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E
VATANSEVER, L.
() "
The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E
",
Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997.
, (pp. 49), Scarbrough, İngiltere
VATANSEVER, L.
() "
The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E
",
Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997.
, (pp. 49), Scarbrough, İngiltere
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997.
The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids
VATANSEVER, L.
(1998) "
The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids
",
Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998.
, (pp. 656-657), Barcelona, İspanya, (
Ağustos 1998
)
VATANSEVER, L.
(1998) "
The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids
",
Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998.
, (pp. 656-657), Barcelona, İspanya, (
Ağustos 1998
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1998
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998.
Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets
VATANSEVER, L.
() "
Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets
",
Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999.
, (pp. 57), Scarbrough
VATANSEVER, L.
() "
Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets
",
Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999.
, (pp. 57), Scarbrough
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999.
KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)
Link
DOI
AYDIN, M.,
AYDIN, L.
(2022) "
KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)
",
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (71) pp. 168-188
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14171">
AYDIN, M.,
AYDIN, L.
(2022) "
KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)
",
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (71) pp. 168-188
[TR Dizin]
Link
DOI
AYDIN, M.,
AYDIN, L.
(2022) "
KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)
",
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, (71) pp. 168-188
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS
Link
DOI
AYDIN, L.
(2019) "
1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS
",
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, 10 (19) pp. 559-575
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14172">
AYDIN, L.
(2019) "
1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS
",
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, 10 (19) pp. 559-575
[TR Dizin]
Link
DOI
AYDIN, L.
(2019) "
1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS
",
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, 10 (19) pp. 559-575
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)
Link
DOI
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)
",
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research
, 11 (4) pp. 669-689
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14173">
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)
",
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research
, 11 (4) pp. 669-689
Link
DOI
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)
",
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research
, 11 (4) pp. 669-689
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research
ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)
Link
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)
",
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
, 129 (254) pp. 163-192
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14174">
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)
",
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
, 129 (254) pp. 163-192
Link
AYDIN, L.
, AYDIN, M. (2021) "
ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)
",
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
, 129 (254) pp. 163-192
Link
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)
AYDIN, M.,
AYDIN, L.
(2022) "
Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)
", İstanbul/Türkiye :
Efe Akademik Yayıncılık
, ISBN: 978-625-6995-93-2
AYDIN, M.,
AYDIN, L.
(2022) "
Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)
", İstanbul/Türkiye :
Efe Akademik Yayıncılık
, ISBN: 978-625-6995-93-2
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Efe Akademik Yayıncılık
«
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
»