img
img
Toplam 27839 kayıt

Sivas Kongresi ve Trabzon

0 0
2002 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Trabzon ve Çevresi Uluslarası Tarih-Dil-Edebiyat Sempozyumu

Birinci Dünya Savaşında Aldığımız Rus Esirleri

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Birinci Dünya Savaşı Sempozyumu (Türk-Rus Penceresi)

Cumhuriyet Dönemi Türk Kadınının Kazanımları, Kars-Kafkas Haklarının Korunması

0 0
0 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kadın Çalışmaları Sempozyumu

TBMM Zabıt Ceridelerinde ve Varlık Gazetesi'nde Kars Antlaşmasının Yankıları

0 0
2011 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Kafkasya Tarih Sempozyumu

Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara

0 0
2003 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences

Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Gıda Kaynaklı Patojenler için Kesim Öncesi Dekontaminasyon Uygulamaları

0 0
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Et Endüstrisinde Antimikrobiyel Paketleme Seçeneği

0 0
2009 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Nakhchıvan State University, Scientific Works

Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius

0 0
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Protection

Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Antibacterial Activity of Sumac Extract Thyme Water and Lactic Acid Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Medycyna Weterynaryjna

Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internet Journal of Food Safety