Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27769 kayıt
Birinci Dünya Savaşında Aldığımız Rus Esirleri
Arslan, N.
(2015) "
Birinci Dünya Savaşında Aldığımız Rus Esirleri
",
Uluslararası Birinci Dünya Savaşı Sempozyumu (Türk-Rus Penceresi)
, İzmir, Türkiye, (
Kasım 2015
)
Arslan, N.
(2015) "
Birinci Dünya Savaşında Aldığımız Rus Esirleri
",
Uluslararası Birinci Dünya Savaşı Sempozyumu (Türk-Rus Penceresi)
, İzmir, Türkiye, (
Kasım 2015
)
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Tarih
Türkiye Cumhuriyeti Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Birinci Dünya Savaşı Sempozyumu (Türk-Rus Penceresi)
Cumhuriyet Dönemi Türk Kadınının Kazanımları, Kars-Kafkas Haklarının Korunması
Arslan, N.
() "
Cumhuriyet Dönemi Türk Kadınının Kazanımları, Kars-Kafkas Haklarının Korunması
",
Kadın Çalışmaları Sempozyumu
Arslan, N.
() "
Cumhuriyet Dönemi Türk Kadınının Kazanımları, Kars-Kafkas Haklarının Korunması
",
Kadın Çalışmaları Sempozyumu
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Tarih
Türkiye Cumhuriyeti Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kadın Çalışmaları Sempozyumu
TBMM Zabıt Ceridelerinde ve Varlık Gazetesi'nde Kars Antlaşmasının Yankıları
Arslan, N.
(2011) "
TBMM Zabıt Ceridelerinde ve Varlık Gazetesi'nde Kars Antlaşmasının Yankıları
",
Uluslararası Kafkasya Tarih Sempozyumu
, Kars, Türkiye, (
Ekim 2011
)
Arslan, N.
(2011) "
TBMM Zabıt Ceridelerinde ve Varlık Gazetesi'nde Kars Antlaşmasının Yankıları
",
Uluslararası Kafkasya Tarih Sempozyumu
, Kars, Türkiye, (
Ekim 2011
)
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Tarih
Türkiye Cumhuriyeti Tarihi
Özgeçmiş Sayfası
2011
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Kafkasya Tarih Sempozyumu
Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers
Bilge, N.
, Demir, P. (2019) "
Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers
",
Van Veterinary Journal
, (0)
[TR Dizin]
Bilge, N.
, Demir, P. (2019) "
Evaluation of Food Safety Knowledge Among Food Handlers
",
Van Veterinary Journal
, (0)
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Van Veterinary Journal
The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara
Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B.,
Bilge, N.
(2003) "
The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara
",
Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences
, (0)
[SCI Expanded]
Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B.,
Bilge, N.
(2003) "
The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara
",
Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences
, (0)
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary Animal Sciences
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings
Bilge, N.
, Vatansever, L., Sezer, Ç. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18326">
Bilge, N.
, Vatansever, L., Sezer, Ç. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
Bilge, N.
, Vatansever, L., Sezer, Ç. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Gıda Kaynaklı Patojenler için Kesim Öncesi Dekontaminasyon Uygulamaları
Bilge, N.
(2006) "
Gıda Kaynaklı Patojenler için Kesim Öncesi Dekontaminasyon Uygulamaları
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 12 (1) pp. 77-84
Bilge, N.
(2006) "
Gıda Kaynaklı Patojenler için Kesim Öncesi Dekontaminasyon Uygulamaları
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 12 (1) pp. 77-84
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
Sezer, Ç., Güven, A.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 37 (0) pp. 594-601
[SCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18330">
Sezer, Ç., Güven, A.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 37 (0) pp. 594-601
[SCI]
Sezer, Ç., Güven, A.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 37 (0) pp. 594-601
[SCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
Bilge, N.
, Vatansever, L., Aydın, B.D., Sezer, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Bilge, N.
, Vatansever, L., Aydın, B.D., Sezer, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
Güven, A., Sezer, Ç., Aydın, B.D.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2010) "
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Güven, A., Sezer, Ç., Aydın, B.D.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2010) "
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
Çepoğlu, H., Vatansever, L.,
Bilge, N.
(2010) "
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 1-5
[SCI Expanded]
Çepoğlu, H., Vatansever, L.,
Bilge, N.
(2010) "
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (0) pp. 1-5
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Et Endüstrisinde Antimikrobiyel Paketleme Seçeneği
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2009) "
Et Endüstrisinde Antimikrobiyel Paketleme Seçeneği
",
Nakhchıvan State University, Scientific Works
, 1 (26) pp. 107-110
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2009) "
Et Endüstrisinde Antimikrobiyel Paketleme Seçeneği
",
Nakhchıvan State University, Scientific Works
, 1 (26) pp. 107-110
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Nakhchıvan State University, Scientific Works
Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius
Bilge, N.
, Vatansever, L., Sezer, Ç., Aydın, B.D., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "
Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius
",
Poultry Science
, 88 (0) pp. 1459-1465
[SCI]
Bilge, N.
, Vatansever, L., Sezer, Ç., Aydın, B.D., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "
Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Overwrap Packed Chicken Drumsticks Stored at Four Degrees Celsius
",
Poultry Science
, 88 (0) pp. 1459-1465
[SCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Poultry Science
Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish
Bilge, N.
, Gülmez, M., Vatansever, L., Güven, A. (2008) "
Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish
",
Journal of Food Protection
, 71 (1) pp. 218-222
[SCI]
Bilge, N.
, Gülmez, M., Vatansever, L., Güven, A. (2008) "
Application of Antimicrobial Ice for Extending Shelf Life of Fish
",
Journal of Food Protection
, 71 (1) pp. 218-222
[SCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Protection
Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması
Aydın, B.D., Sezer, Ç.,
Bilge, N.
(2008) "
Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-18337">
Aydın, B.D., Sezer, Ç.,
Bilge, N.
(2008) "
Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
Aydın, B.D., Sezer, Ç.,
Bilge, N.
(2008) "
Kars ta Satışa Sunulan Süzme Balların Kalite Niteliklerinin Araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks
Vatansever, L., Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Güven, A., Otlu, S. (2008) "
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
, 14 (2) pp. 211-216
[SCI Expanded]
Vatansever, L., Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Güven, A., Otlu, S. (2008) "
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
, 14 (2) pp. 211-216
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi
Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols
Bilge, N.
, Vatansever, L., Güven, A., Gülmez, M. (2008) "
Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 14 (2) pp. 205-209
[SCI Expanded]
Bilge, N.
, Vatansever, L., Güven, A., Gülmez, M. (2008) "
Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 14 (2) pp. 205-209
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Antibacterial Activity of Sumac Extract Thyme Water and Lactic Acid Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
Bilge, N.
, Gülmez, M., Vatansever, L., Güven, A. (2007) "
Antibacterial Activity of Sumac Extract Thyme Water and Lactic Acid Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Medycyna Weterynaryjna
, 63 (8)
Bilge, N.
, Gülmez, M., Vatansever, L., Güven, A. (2007) "
Antibacterial Activity of Sumac Extract Thyme Water and Lactic Acid Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Medycyna Weterynaryjna
, 63 (8)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Medycyna Weterynaryjna
Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Güven, A., Vatansever, L., Baz, E. (2006) "
Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Internet Journal of Food Safety
, 5 (8) pp. 7-13
Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Güven, A., Vatansever, L., Baz, E. (2006) "
Antibacterial Activity of Oregano Tea and Commercial Oregano Water Against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Internet Journal of Food Safety
, 5 (8) pp. 7-13
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings
Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2006) "
The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings
",
Poultry Science
, 85 (0) pp. 1466-1471
[SCI]
Gülmez, M.,
Bilge, N.
, Vatansever, L. (2006) "
The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings
",
Poultry Science
, 85 (0) pp. 1466-1471
[SCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Poultry Science
«
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
»