Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29117 kayıt
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
ÇETİNKAYA, A.
(2010) "
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 73-84
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1762">
ÇETİNKAYA, A.
(2010) "
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 73-84
[TR Dizin]
ÇETİNKAYA, A.
(2010) "
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 73-84
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
Link
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M.,
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1763">
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M.,
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M.,
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
J HELLENIC VET MED SOC
Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2018) "
Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).
",
Ukrainian Food Journal
, 7 (4) pp. 409-420
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1764">
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2018) "
Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).
",
Ukrainian Food Journal
, 7 (4) pp. 409-420
[ESCI]
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2018) "
Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).
",
Ukrainian Food Journal
, 7 (4) pp. 409-420
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ukrainian Food Journal
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese
DOI
Kunduhoğlu, B., Elçioğlu, Ö., Gezginç, Y., Akyol, İ., Pilatin, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2012) "
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese
",
African Journal of Biotechnology
, 11 (28) pp. 7218-7226
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1765">
Kunduhoğlu, B., Elçioğlu, Ö., Gezginç, Y., Akyol, İ., Pilatin, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2012) "
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese
",
African Journal of Biotechnology
, 11 (28) pp. 7218-7226
DOI
Kunduhoğlu, B., Elçioğlu, Ö., Gezginç, Y., Akyol, İ., Pilatin, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2012) "
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese
",
African Journal of Biotechnology
, 11 (28) pp. 7218-7226
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2012
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
African Journal of Biotechnology
Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2019) "
Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period
",
Food Science and Technology
, 39 (4) pp. 1052-1058
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1766">
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2019) "
Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period
",
Food Science and Technology
, 39 (4) pp. 1052-1058
[SCI Expanded]
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2019) "
Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period
",
Food Science and Technology
, 39 (4) pp. 1052-1058
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Technology
Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey
DOI
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey
",
International Journal of Food and Nutrition Research
, 2 (17) pp. 1-8
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1767">
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey
",
International Journal of Food and Nutrition Research
, 2 (17) pp. 1-8
DOI
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey
",
International Journal of Food and Nutrition Research
, 2 (17) pp. 1-8
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Food and Nutrition Research
Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.
",
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION
, 69 (2) pp. 89-98
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1768">
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.
",
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION
, 69 (2) pp. 89-98
[SCI Expanded]
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.
",
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION
, 69 (2) pp. 89-98
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION
The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2020) "
The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.
",
Food Science Nutrition
, 8 (2) pp. 915-920
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1769">
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2020) "
The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.
",
Food Science Nutrition
, 8 (2) pp. 915-920
[SCI Expanded]
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Öz, F. (2020) "
The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.
",
Food Science Nutrition
, 8 (2) pp. 915-920
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science Nutrition
The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations
DOI
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
, Çetinkaya, A. (2018) "
The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations
",
Scollars Bulletin
, 4 (7) pp. 545-550
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1770">
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
, Çetinkaya, A. (2018) "
The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations
",
Scollars Bulletin
, 4 (7) pp. 545-550
DOI
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
, Çetinkaya, A. (2018) "
The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations
",
Scollars Bulletin
, 4 (7) pp. 545-550
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Scollars Bulletin
A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk
Link
DOI
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (4) pp. 19-24
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1771">
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (4) pp. 19-24
Link
DOI
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (4) pp. 19-24
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Journal of Agriculture and Food Sciences
Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations
DOI
Öngel, I.V., Özçakmak, S., Tekin, A., Yılmaz, S., Heshmati, B., Uçkun, O.,
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (5) pp. 72-80
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1772">
Öngel, I.V., Özçakmak, S., Tekin, A., Yılmaz, S., Heshmati, B., Uçkun, O.,
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (5) pp. 72-80
DOI
Öngel, I.V., Özçakmak, S., Tekin, A., Yılmaz, S., Heshmati, B., Uçkun, O.,
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations
",
European Journal of Agriculture and Food Sciences
, 3 (5) pp. 72-80
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Journal of Agriculture and Food Sciences
MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY
ÇETİNKAYA, A.
, AKBABA, G.B., Özçakmak, S., GÜLBAZ, G. (2016) "
MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY
",
GIDA
, 41 (5) pp. 317-321
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1773">
ÇETİNKAYA, A.
, AKBABA, G.B., Özçakmak, S., GÜLBAZ, G. (2016) "
MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY
",
GIDA
, 41 (5) pp. 317-321
[TR Dizin]
ÇETİNKAYA, A.
, AKBABA, G.B., Özçakmak, S., GÜLBAZ, G. (2016) "
MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY
",
GIDA
, 41 (5) pp. 317-321
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 1 (1) pp. 11-15
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1774">
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 1 (1) pp. 11-15
[TR Dizin]
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 1 (1) pp. 11-15
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Gülmez, M., Güven, A.,
ÇETİNKAYA, A.
(2001) "
Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (1) pp. 55-62
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1775">
Gülmez, M., Güven, A.,
ÇETİNKAYA, A.
(2001) "
Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (1) pp. 55-62
[TR Dizin]
Gülmez, M., Güven, A.,
ÇETİNKAYA, A.
(2001) "
Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (1) pp. 55-62
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2001
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2015) "
HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü
",
BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi
, 17 (2) pp. 1-14
[TR Dizin]
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2015) "
HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü
",
BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi
, 17 (2) pp. 1-14
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2015
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi
The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products
DOI
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2018) "
The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products
",
Hittite Journal of Science and Engineering
, 5 (2) pp. 85-90
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1777">
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2018) "
The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products
",
Hittite Journal of Science and Engineering
, 5 (2) pp. 85-90
[TR Dizin]
DOI
Özçakmak, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2018) "
The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products
",
Hittite Journal of Science and Engineering
, 5 (2) pp. 85-90
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Hittite Journal of Science and Engineering
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
DOI
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1778">
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pakistan J.of Nutrition
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
",
Internet Journal of Food Safety
, 6 (0) pp. 1-4
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
",
Internet Journal of Food Safety
, 6 (0) pp. 1-4
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
Kars kremalı kurut
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "
Kars kremalı kurut
",
GIDA
, 20 (9) pp. 63-67
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "
Kars kremalı kurut
",
GIDA
, 20 (9) pp. 63-67
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2005
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
Kars Karın Kaymağı
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "
Kars Karın Kaymağı
",
Gıda
, 21 (10) pp. 62-63
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "
Kars Karın Kaymağı
",
Gıda
, 21 (10) pp. 62-63
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
«
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
»