Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29834 kayıt
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
DOI
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1778">
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2006) "
Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey
",
Pakistan J.of Nutrition
, 5 (1) pp. 93-96
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pakistan J.of Nutrition
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
",
Internet Journal of Food Safety
, 6 (0) pp. 1-4
Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax
",
Internet Journal of Food Safety
, 6 (0) pp. 1-4
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
Kars kremalı kurut
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "
Kars kremalı kurut
",
GIDA
, 20 (9) pp. 63-67
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "
Kars kremalı kurut
",
GIDA
, 20 (9) pp. 63-67
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2005
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
Kars Karın Kaymağı
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "
Kars Karın Kaymağı
",
Gıda
, 21 (10) pp. 62-63
ÇETİNKAYA, A.
, Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "
Kars Karın Kaymağı
",
Gıda
, 21 (10) pp. 62-63
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
Kars Gravyer Peyniri
ÇETİNKAYA, A.
, Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "
Kars Gravyer Peyniri
",
Gıda
, 22 (10) pp. 39-40
ÇETİNKAYA, A.
, Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "
Kars Gravyer Peyniri
",
Gıda
, 22 (10) pp. 39-40
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri
Kunduhoğlu, B., Pilatin, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2010) "
Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri
",
Dünya Gıda
, 4 (0) pp. 73-79
Kunduhoğlu, B., Pilatin, S.,
ÇETİNKAYA, A.
(2010) "
Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri
",
Dünya Gıda
, 4 (0) pp. 73-79
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Dünya Gıda
A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Kaban, G. (2017) "
A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey
",
American Journal of Food Science and Technology,
, 5 (1) pp. 6-10
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1784">
ÇETİNKAYA, A.
, Kaban, G. (2017) "
A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey
",
American Journal of Food Science and Technology,
, 5 (1) pp. 6-10
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Kaban, G. (2017) "
A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey
",
American Journal of Food Science and Technology,
, 5 (1) pp. 6-10
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
American Journal of Food Science and Technology,
Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Özçakmak, S. (2017) "
Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese
",
Scholars bulletin
, 3 (12) pp. 655-661
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1785">
ÇETİNKAYA, A.
, Özçakmak, S. (2017) "
Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese
",
Scholars bulletin
, 3 (12) pp. 655-661
DOI
ÇETİNKAYA, A.
, Özçakmak, S. (2017) "
Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese
",
Scholars bulletin
, 3 (12) pp. 655-661
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Scholars bulletin
Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması
ÇETİNKAYA, A.
, Güven, A. (2001) "
Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (2) pp. 135-142
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1786">
ÇETİNKAYA, A.
, Güven, A. (2001) "
Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (2) pp. 135-142
[TR Dizin]
ÇETİNKAYA, A.
, Güven, A. (2001) "
Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 7 (2) pp. 135-142
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2001
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Dünden Bugüne Peynirlerimiz
ÇETİNKAYA, A.
(2022) "
Dünden Bugüne Peynirlerimiz
", İstanbul/Türkiye :
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti
, ISBN: 978-605-72976-0-0
ÇETİNKAYA, A.
(2022) "
Dünden Bugüne Peynirlerimiz
", İstanbul/Türkiye :
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti
, ISBN: 978-605-72976-0-0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti
yöresel peynirlerimiz
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
yöresel peynirlerimiz
", Türkiye :
abp-Academic Book Production
, ISBN: 975-921-83-09-05
ÇETİNKAYA, A.
(2005) "
yöresel peynirlerimiz
", Türkiye :
abp-Academic Book Production
, ISBN: 975-921-83-09-05
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2005
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
abp-Academic Book Production
Kars Gravyer Peyniri
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Kars Gravyer Peyniri
",
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 16-17), Van, Türkiye, (
Eylül 2014
)
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Kars Gravyer Peyniri
",
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 16-17), Van, Türkiye, (
Eylül 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
GÜLBAZ, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
",
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS
, (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (
Eylül 2021
)
GÜLBAZ, G.,
ÇETİNKAYA, A.
(2021) "
KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
",
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS
, (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (
Eylül 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS
The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese
ÇETİNKAYA, A.
(2017) "
The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese
",
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia
, (pp. 61-66), Roma, İtalya, (
Kasım 2017
)
" data-bs-content-id="YazarBilgi-1793">
ÇETİNKAYA, A.
(2017) "
The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese
",
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia
, (pp. 61-66), Roma, İtalya, (
Kasım 2017
)
ÇETİNKAYA, A.
(2017) "
The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese
",
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia
, (pp. 61-66), Roma, İtalya, (
Kasım 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia
Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2018) "
Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods
",
“V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”.
, (pp. 592-599), Barcelona, İspanya, (
Ekim 2018
)
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2018) "
Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods
",
“V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”.
, (pp. 592-599), Barcelona, İspanya, (
Ekim 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
“V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”.
KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2021) "
KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
",
FFSPGP-2021 International Conference
, (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (
Aralık 2021
)
ÇETİNKAYA, A.
, GÜLBAZ, G. (2021) "
KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
",
FFSPGP-2021 International Conference
, (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (
Aralık 2021
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FFSPGP-2021 International Conference
Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu
",
VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Antalya/Kemer, Türkiye, (
Ekim 2019
)
ÇETİNKAYA, A.
(2019) "
Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu
",
VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Antalya/Kemer, Türkiye, (
Ekim 2019
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Karın Kaymağı
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Karın Kaymağı
",
1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 15), Van, Türkiye, (
Nisan 2014
)
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Karın Kaymağı
",
1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 15), Van, Türkiye, (
Nisan 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Kars Kremalı Kurut
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Kars Kremalı Kurut
",
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 14), Van, Türkiye, (
Nisan 2014
)
ÇETİNKAYA, A.
(2014) "
Kars Kremalı Kurut
",
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, (pp. 14), Van, Türkiye, (
Nisan 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Kars İlinde Üretilen İnek Sütlerinin Bazı Kimyasal Özellikleri Sözlü sunum
Aydın, S.,
ÇETİNKAYA, A.
, Emre, B. (2010) "
Kars İlinde Üretilen İnek Sütlerinin Bazı Kimyasal Özellikleri Sözlü sunum
",
Ulusal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Sempozyumu
, (pp. 29), Düzce, Türkiye, (
Ekim 2010
)
Aydın, S.,
ÇETİNKAYA, A.
, Emre, B. (2010) "
Kars İlinde Üretilen İnek Sütlerinin Bazı Kimyasal Özellikleri Sözlü sunum
",
Ulusal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Sempozyumu
, (pp. 29), Düzce, Türkiye, (
Ekim 2010
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ulusal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Sempozyumu
«
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
»