Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27668 kayıt
Production of CoAl and CoAlCr FSMAs and determination of their thermal, microstructure, and magnetic properties
Link
DOI
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F. (2019) "
Production of CoAl and CoAlCr FSMAs and determination of their thermal, microstructure, and magnetic properties
",
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
, 135 (6) pp. 3165-3170
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26391">
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F. (2019) "
Production of CoAl and CoAlCr FSMAs and determination of their thermal, microstructure, and magnetic properties
",
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
, 135 (6) pp. 3165-3170
[SCI Expanded]
Link
DOI
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F. (2019) "
Production of CoAl and CoAlCr FSMAs and determination of their thermal, microstructure, and magnetic properties
",
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
, 135 (6) pp. 3165-3170
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
Production and Investigation of Quaternary NiMnSn Based Magnetic Shape Memory Alloys
MALKOÇ, T.
(2022) "
Production and Investigation of Quaternary NiMnSn Based Magnetic Shape Memory Alloys
",
13th Chemical Physics Congress 7-8 October 2022 Firat University / ELAZIĞ
, Elazığ, Türkiye, (
Ekim 2022
)
MALKOÇ, T.
(2022) "
Production and Investigation of Quaternary NiMnSn Based Magnetic Shape Memory Alloys
",
13th Chemical Physics Congress 7-8 October 2022 Firat University / ELAZIĞ
, Elazığ, Türkiye, (
Ekim 2022
)
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
13th Chemical Physics Congress 7-8 October 2022 Firat University / ELAZIĞ
Martensitic transformaiton behavior and magnetic properteis of Co-Al ferromagnetic shape memory alloy
MALKOÇ, T.
, Kök, M., Dağdelen, F. (2018) "
Martensitic transformaiton behavior and magnetic properteis of Co-Al ferromagnetic shape memory alloy
",
PCFM 2018
, (
Haziran 2018
)
MALKOÇ, T.
, Kök, M., Dağdelen, F. (2018) "
Martensitic transformaiton behavior and magnetic properteis of Co-Al ferromagnetic shape memory alloy
",
PCFM 2018
, (
Haziran 2018
)
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
PCFM 2018
thermal procedure effect on Co-Al high temperature magnetic shape memory alloy
Dağdelen, F., Buytoz, S., Kök, M.,
MALKOÇ, T.
(2016) "
thermal procedure effect on Co-Al high temperature magnetic shape memory alloy
",
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
, (
Nisan 2016
)
Dağdelen, F., Buytoz, S., Kök, M.,
MALKOÇ, T.
(2016) "
thermal procedure effect on Co-Al high temperature magnetic shape memory alloy
",
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
, (
Nisan 2016
)
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
Magnetic properties and microstructure of Co82Al14Cr4 ferromagnetic shape memory alloys
Buytoz, S., Ercan, E., Kök, M.,
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F. (2016) "
Magnetic properties and microstructure of Co82Al14Cr4 ferromagnetic shape memory alloys
",
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
, (
Nisan 2016
)
Buytoz, S., Ercan, E., Kök, M.,
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F. (2016) "
Magnetic properties and microstructure of Co82Al14Cr4 ferromagnetic shape memory alloys
",
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
, (
Nisan 2016
)
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia
Production and investigation of Co-14Al(at.) magnetic shape memory alloys
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F., Kök, M., Buytoz, S., Aydoğdu, Y. (2014) "
Production and investigation of Co-14Al(at.) magnetic shape memory alloys
",
4th. internaitonal conference on superconductivity and magnetism
, (
Mayıs 2014
)
MALKOÇ, T.
, Dağdelen, F., Kök, M., Buytoz, S., Aydoğdu, Y. (2014) "
Production and investigation of Co-14Al(at.) magnetic shape memory alloys
",
4th. internaitonal conference on superconductivity and magnetism
, (
Mayıs 2014
)
Kurum Bilgileri
Kağızman Meslek Yüksekokulu
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler
Optisyenlik
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4th. internaitonal conference on superconductivity and magnetism
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
Link
HARMANKAYA, S., Güven, A.,
KAMBER, U.
(2019) "
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
",
Van Veterinary Journal
, 30 (1) pp. 13-18
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26398">
HARMANKAYA, S., Güven, A.,
KAMBER, U.
(2019) "
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
",
Van Veterinary Journal
, 30 (1) pp. 13-18
[TR Dizin]
Link
HARMANKAYA, S., Güven, A.,
KAMBER, U.
(2019) "
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
",
Van Veterinary Journal
, 30 (1) pp. 13-18
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Van Veterinary Journal
Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri
KAMBER, U.
(2005) "
Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 33-38
[SSCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26399">
KAMBER, U.
(2005) "
Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 33-38
[SSCI]
KAMBER, U.
(2005) "
Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 33-38
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products
Link
DOI
KAMBER, U.
, İplikçioğlu, G.Ç., Şireli, U.T. (2019) "
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products
",
Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences
, 10 (2) pp. 71-83
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26400">
KAMBER, U.
, İplikçioğlu, G.Ç., Şireli, U.T. (2019) "
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products
",
Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences
, 10 (2) pp. 71-83
[TR Dizin]
Link
DOI
KAMBER, U.
, İplikçioğlu, G.Ç., Şireli, U.T. (2019) "
A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products
",
Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences
, 10 (2) pp. 71-83
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences
Traditional Turkey Cheeses and Their Classification
KAMBER, U.
(2015) "
Traditional Turkey Cheeses and Their Classification
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 26 (3) pp. 161-171
[TR Dizin]
KAMBER, U.
(2015) "
Traditional Turkey Cheeses and Their Classification
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 26 (3) pp. 161-171
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 95-118
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26402">
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 95-118
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 95-118
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26403">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26404">
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26405">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26406">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26407">
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26408">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26409">
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1997
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Peynirin Tarihçesi
KAMBER, U.
(2006) "
Peynirin Tarihçesi
",
Veteriner Hekimler Derneği Derg
, 77 (2) pp. 40-44
KAMBER, U.
(2006) "
Peynirin Tarihçesi
",
Veteriner Hekimler Derneği Derg
, 77 (2) pp. 40-44
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Veteriner Hekimler Derneği Derg
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26412">
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1997
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
«
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
»