img
img
Toplam 27827 kayıt

Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma

0 0
1991 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Et Türlerinin İdentifikasyonu

0 0
1996 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Vet. Hek. Dern. Derg

Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi

0 0
1990 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Vet. Hek. Dern. Derg

Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi

0 0
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Indıan Veterınary Journal

Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Fresenius Environmental Bulletin

The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Dairy Technology

Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi

0 0
1990 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
EBK Derg

Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma

0 0
1991 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gata Bülteni

Geleneksel Anadolu Peynirleri

0 0
2005 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Miki Matbaacılık

The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research

The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ICRES 2018

Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.

Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması

0 0
2008 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Ulusal Veteriner Kongresi

Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi

İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi

0 0
2002 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5.Ulusal Veteriner Kongresi

L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
III. Et Ürünleri Çalıştayı