Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29834 kayıt
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
Link
DOI
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3477">
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Makine ve Metal Teknolojileri
Makine
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3478">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
J Hellenic Vet Med Soc
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3479">
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
Link
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3480">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
Link
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3481">
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
Link
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3482">
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
Link
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3483">
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
Link
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3484">
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Link
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3485">
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması
Link
Aydın, B.D.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2008) "
Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3486">
Aydın, B.D.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2008) "
Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
Link
Aydın, B.D.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2008) "
Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 14 (1) pp. 89-94
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods
Link
SEZER, Ç.
, Güven, A. (2009) "
Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 15 (1) pp. 45-50
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3487">
SEZER, Ç.
, Güven, A. (2009) "
Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 15 (1) pp. 45-50
[SCI Expanded]
Link
SEZER, Ç.
, Güven, A. (2009) "
Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 15 (1) pp. 45-50
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat
Link
DOI
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "
Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 26 (4) pp. 463-468
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3488">
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "
Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 26 (4) pp. 463-468
[SCI Expanded]
Link
DOI
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "
Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 26 (4) pp. 463-468
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3489">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kocatepe Veterinary Journal
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3490">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI Expanded]
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3491">
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2018) "
Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 431-435
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Clostridium perfringens
VATANSEVER, L., BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
(2015) "
Clostridium perfringens
",
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, 1 (3)
VATANSEVER, L., BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
(2015) "
Clostridium perfringens
",
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
, 1 (3)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics
Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey
Link
DOI
VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2016) "
Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey
",
SpringerPlus
, 5 (1) pp. 608-612
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3493">
VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2016) "
Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey
",
SpringerPlus
, 5 (1) pp. 608-612
[SCI Expanded]
Link
DOI
VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, BİLGE, N. (2016) "
Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey
",
SpringerPlus
, 5 (1) pp. 608-612
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
SpringerPlus
Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2017) "
Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon
",
Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics
, 3 (2) pp. 112-115
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2017) "
Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon
",
Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics
, 3 (2) pp. 112-115
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics
Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius
Link
DOI
BİLGE, N., VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "
Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius
",
Poultry Science
, 88 (0) pp. 1459-1465
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3495">
BİLGE, N., VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "
Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius
",
Poultry Science
, 88 (0) pp. 1459-1465
[SSCI]
Link
DOI
BİLGE, N., VATANSEVER, L.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "
Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius
",
Poultry Science
, 88 (0) pp. 1459-1465
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Poultry Science
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
Link
SEZER, Ç.
, Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Science
, 37 (5) pp. 594-601
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3496">
SEZER, Ç.
, Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Science
, 37 (5) pp. 594-601
[SCI Expanded]
Link
SEZER, Ç.
, Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Science
, 37 (5) pp. 594-601
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Science
«
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
»