Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29117 kayıt
Understanding the effects of fear of contracting Covid-19 on customer behavior and psychology from an online shopping perspective
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
Understanding the effects of fear of contracting Covid-19 on customer behavior and psychology from an online shopping perspective
",
Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, 16 (1) pp. 37-60
[TR Dizin]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3461">
SAMSA, Ç.
(2023) "
Understanding the effects of fear of contracting Covid-19 on customer behavior and psychology from an online shopping perspective
",
Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, 16 (1) pp. 37-60
[TR Dizin]
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
Understanding the effects of fear of contracting Covid-19 on customer behavior and psychology from an online shopping perspective
",
Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, 16 (1) pp. 37-60
[TR Dizin]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
Link
YÜCE, A.,
SAMSA, Ç.
(2017) "
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
",
Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Dergisi
, 3 (4) pp. 67-74
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3462">
YÜCE, A.,
SAMSA, Ç.
(2017) "
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
",
Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Dergisi
, 3 (4) pp. 67-74
Link
YÜCE, A.,
SAMSA, Ç.
(2017) "
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
",
Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Dergisi
, 3 (4) pp. 67-74
Link
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Dergisi
The path from customer experience to customer citizenship: new adventure is a touristic railway journey
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
The path from customer experience to customer citizenship: new adventure is a touristic railway journey
",
TQM JOURNAL
, 35 (7) pp. 2092-2109
[ESCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3463">
SAMSA, Ç.
(2023) "
The path from customer experience to customer citizenship: new adventure is a touristic railway journey
",
TQM JOURNAL
, 35 (7) pp. 2092-2109
[ESCI]
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
The path from customer experience to customer citizenship: new adventure is a touristic railway journey
",
TQM JOURNAL
, 35 (7) pp. 2092-2109
[ESCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TQM JOURNAL
The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences
",
Marketing and Management of Innovations
, (2) pp. 87-100
[ESCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3464">
SAMSA, Ç.
(2023) "
The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences
",
Marketing and Management of Innovations
, (2) pp. 87-100
[ESCI]
Link
DOI
SAMSA, Ç.
(2023) "
The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences
",
Marketing and Management of Innovations
, (2) pp. 87-100
[ESCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Marketing and Management of Innovations
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
Link
DOI
Kıymalıoğlu, A.,
SAMSA, Ç.
(2022) "
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
",
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
, 12 (1) pp. 225-242
[ESCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3465">
Kıymalıoğlu, A.,
SAMSA, Ç.
(2022) "
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
",
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
, 12 (1) pp. 225-242
[ESCI]
Link
DOI
Kıymalıoğlu, A.,
SAMSA, Ç.
(2022) "
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
",
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
, 12 (1) pp. 225-242
[ESCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?
Understanding customers hospital experience and value co-creation behavior
DOI
SAMSA, Ç.
, YÜCE, A. (2022) "
Understanding customers hospital experience and value co-creation behavior
",
TQM JOURNAL
, 34 (6) pp. 1860-1876
[ESCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3466">
SAMSA, Ç.
, YÜCE, A. (2022) "
Understanding customers hospital experience and value co-creation behavior
",
TQM JOURNAL
, 34 (6) pp. 1860-1876
[ESCI]
DOI
SAMSA, Ç.
, YÜCE, A. (2022) "
Understanding customers hospital experience and value co-creation behavior
",
TQM JOURNAL
, 34 (6) pp. 1860-1876
[ESCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TQM JOURNAL
Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi
SAMSA, Ç.
(2022) "
Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi
", Ankara/Türkiye :
Sonçağ Akademi
, ISBN: 978-625-8421-16-3
SAMSA, Ç.
(2022) "
Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi
", Ankara/Türkiye :
Sonçağ Akademi
, ISBN: 978-625-8421-16-3
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2022
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sonçağ Akademi
A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences
SAMSA, Ç.
(2023) "
A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences
",
Ege 9th International Conference on Social Sciences
, İzmir, (
Ekim 2023
)
SAMSA, Ç.
(2023) "
A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences
",
Ege 9th International Conference on Social Sciences
, İzmir, (
Ekim 2023
)
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ege 9th International Conference on Social Sciences
Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması
SAMSA, Ç.
(2023) "
Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması
",
Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ)
, Sivas, Türkiye, (
Ağustos 2023
)
SAMSA, Ç.
(2023) "
Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması
",
Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ)
, Sivas, Türkiye, (
Ağustos 2023
)
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ)
A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer
SAMSA, Ç.
(2023) "
A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer
",
1st International Silk Road Conference
, (pp. 705-718), Nahçivan, Azerbaycan, (
Haziran 2023
)
SAMSA, Ç.
(2023) "
A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer
",
1st International Silk Road Conference
, (pp. 705-718), Nahçivan, Azerbaycan, (
Haziran 2023
)
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Silk Road Conference
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
YÜCE, A.,
SAMSA, Ç.
(2017) "
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
",
IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria
, Russe, Bulgaristan, (
Nisan 2017
)
YÜCE, A.,
SAMSA, Ç.
(2017) "
Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama
",
IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria
, Russe, Bulgaristan, (
Nisan 2017
)
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
Link
DOI
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3477">
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
ÇİMEN, Ç.
, YILDIZ, E.P. (2021) "
Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study
",
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
, 11 (12) pp. 188-194
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Kazım Karabekir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Makine ve Metal Teknolojileri
Makine
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3478">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J Hellenic Vet Med Soc
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
J Hellenic Vet Med Soc
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3479">
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "
Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 16 (2) pp. 133-140
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
Link
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3480">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (0) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
Link
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3481">
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
Güven, A., Gülmez, M., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey
",
Internet Journal of Food Safety
, 3 (3) pp. 4-7
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
Link
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3482">
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2005) "
Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, 29 (1) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
Link
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3483">
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
Link
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3484">
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A.,
SEZER, Ç.
, Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 16 (1) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Link
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3485">
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
SEZER, Ç.
, ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "
Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 19 (1) pp. 69-72
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
«
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
»