Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2018 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2015, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013, 2016 |
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2006, 2011 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2015, 2017 |
Yüksek Lisans, Türkiye, İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013, 2016 |
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2006, 2011 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2018 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 77, 2017 |
İngilizce, YDS, 71, 2015 |
Sertifika, TS 485 KURU KAYISI KALİTE DENETİM YETERLİK BELGESİ, EKONOMİ BAKANLIĞI, Malatya, 10-06-2012, 15-06-2012 |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi |
2017-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2017-, Farabi Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2018-2019, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ I, Ön Lisans |
2018-2019, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ, Ön Lisans |
2018-2019, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans |
2018-2019, BESLENME VE DİYET İLKELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ II, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA KALİTE KONTROL VE ANALİZİ, Ön Lisans |
2017-2018, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ II, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA ANALİZLERİ, Ön Lisans |
2017-2018, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ I, Ön Lisans |
2017-2018, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ, Ön Lisans |
2017-2018, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans |
2017-2018, BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans |
2017-2018, BESLENME VE DİYET İLKELERİ, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
BERRAK KAYISI SUYU ELDESİNDE BETA-KAROTEN KAZANIMININ ARTTIRILMASI (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2017 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Akalın, E.B., Durmaz, G. (2018) "Enhancing Beta-Carotene Recovery During Clear Apricot Juice Production", Food Science and Technology , Antalya, Türkiye, (Nisan 2018) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(2015) "2210-C ÖNCELİKLİ ALANLARA YÖNELİK YURTİÇİ YÜKSEK LİSANS BURSU" TÜBİTAK |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Gökhan Durmaz
İnönü Üniversitesi
|
2018 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50714 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24956 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1534 |
Anahtar Kelimeler | Et Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | 665 . | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | 489 . | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | 206 . | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | 51 . | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | 71 . | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | 67 . | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |