img

Öğr. Gör. Emine Betül AKALIN ÖZAĞDAŞ

  • Kars Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
1
Atıf
0
h-index
0
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2018
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2015, 2017
Yüksek Lisans, Türkiye, İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013, 2016
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2006, 2011
Araştırma Alanları
Et Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Bilimi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2015, 2017
Yüksek Lisans, Türkiye, İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013, 2016
Lisans, Türkiye, Gaziantep Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2006, 2011
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2018
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 77, 2017
İngilizce, YDS, 71, 2015
Sertifika, TS 485 KURU KAYISI KALİTE DENETİM YETERLİK BELGESİ, EKONOMİ BAKANLIĞI, Malatya, 10-06-2012, 15-06-2012
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi
2017-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2017-, Farabi Koordinatörü, Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2018-2019, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2018-2019, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ I, Ön Lisans
2018-2019, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans
2018-2019, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ, Ön Lisans
2018-2019, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2018-2019, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2018-2019, BESLENME VE DİYET İLKELERİ, Ön Lisans
2017-2018, GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ II, Ön Lisans
2017-2018, GIDA KALİTE KONTROL VE ANALİZİ, Ön Lisans
2017-2018, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ II, Ön Lisans
2017-2018, GIDA ANALİZLERİ, Ön Lisans
2017-2018, MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ KALİTE KONTROL VE ANALİZİ I, Ön Lisans
2017-2018, BESLENME İLKELERİ, Ön Lisans
2017-2018, GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ, Ön Lisans
2017-2018, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ I, Ön Lisans
2017-2018, BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ, Ön Lisans
2017-2018, BESLENME VE DİYET İLKELERİ, Ön Lisans
Kayıt Yok
BERRAK KAYISI SUYU ELDESİNDE BETA-KAROTEN KAZANIMININ ARTTIRILMASI (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2017
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Akalın, E.B., Durmaz, G. (2018) "Enhancing Beta-Carotene Recovery During Clear Apricot Juice Production", Food Science and Technology , Antalya, Türkiye, (Nisan 2018
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
(2015) "2210-C ÖNCELİKLİ ALANLARA YÖNELİK YURTİÇİ YÜKSEK LİSANS BURSU" TÜBİTAK
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Gökhan Durmaz
İnönü Üniversitesi
2018 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50714
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 24956
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1534
Anahtar Kelimeler Et Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Bilimi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 5 0 0 0 0 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - 665 . - - - - - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - 489 . - - - - - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - 206 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - 51 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - 71 . - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - 67 . - - - - - -
Toplam Yayın 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri