Yüksek Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2016 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2012, 2016 |
Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2000, 2005 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018 |
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2016 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2012, 2016 |
Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2000, 2005 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 53, 22 Eylül 2, 2018 |
Sertifika, Mersin Gastronomi Festivali, Mersin, 21-10-2022, 23-10-2022 |
Kurs, MEB-Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, MERSİN, 13-01-2020, 14-02-2020 |
Seminer, VIII. Natıonal IV. Internatıonal East Mediterranean Tourism Symposium ‘Rural Tourism’, MERSİN, 19-04-2019, 20-04-2019 |
Sertifika, MEB-Kantin İşletmeciliği Belgesi, MERSİN, 26-10-2019, 26-10-2019 |
Sertifika, MEB-Usta Öğreticilik Belgesi (Aşçılık), MERSİN, 08-09-2017, 08-09-2017 |
Sertifika, MEB-Ustalık Belgesi (Aşçılık), MERSİN, 26-09-2016, 14-10-2016 |
Kurs, MEB-Aşçı çıraklığı Sertifikası, MERSİN, 20-01-2014, 04-04-2014 |
Kurs, MEB-Hijyen Eğitimi Sertifikası, MERSİN, 04-09-2014, 05-09-2014 |
Sertifika, Education Consultancy Congress (EDUCON), MERSİN, 22-03-2012, 22-03-2012 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2022-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Sarıkamış Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2018-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Mersin Üniversitesi, Anamur Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2023-2024, DÖNEM PROJESİ I, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI V, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI III, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI I, Ön Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI I, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI VI, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI IV, Lisans |
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI II, Lisans |
2023-2024, DÖNEM PROJESİ II, Lisans |
2023-2024, ÇORBA KÜLTÜRÜ, Lisans |
2023-2024, ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ, Lisans |
2022-2023, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ, Ön Lisans |
2022-2023, TURİZMDE İNOVASYON VE BÖLGESEL KALKINMA, Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI II, Lisans |
2022-2023, ÇORBA KÜLTÜRÜ, Lisans |
2022-2023, ALMANCA VI, Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI IV, Lisans |
2022-2023, TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II, Lisans |
2022-2023, ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ, Lisans |
2022-2023, ALMANCA V, Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI I, Ön Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI I, Lisans |
2022-2023, TÜRK MUTFAĞI-II, Ön Lisans |
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI III, Lisans |
2021-2022, DÜNYA MUTFAĞI II, Ön Lisans |
2021-2022, MUTFAK UYGULAMALARI II, Ön Lisans |
2021-2022, PİŞİRME YÖNTEMLERİ II, Ön Lisans |
2021-2022, ÇORBA KÜLTÜRÜ, Lisans |
2021-2022, MUTFAK UYGULAMALARI II, Lisans |
2021-2022, TURİZMDE İNOVASYON VE BÖLGESEL KALKINMA, Lisans |
2018-2019, UNLU MAMÜLLER ÜRETİM TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
2018-2019, YÖRESEL MUTFAK, Ön Lisans |
2018-2019, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II, Ön Lisans |
2018-2019, PİŞİRME YÖNTEMLERİ I, Ön Lisans |
2018-2019, MUTFAK TEKNİKLERİ II, Ön Lisans |
2018-2019, MENÜ PLANLAMA, Ön Lisans |
2018-2019, HİJYEN VE SANİTASYON, Ön Lisans |
2018-2019, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I, Ön Lisans |
2018-2019, MUTFAK TEKNİKLERİ I, Ön Lisans |
2018-2019, TEMEL PASTACILIK TEKNİKLERİ, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
GÖKSAL, S., Taştan, H. (2020) "Turizm Endüstrisinde Çalışan Mutfak Personellerinin Algıladıkları Psikososyal Risklerin Tespit Edilmesi: Mersin Otellerinde Bir Araştırma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 1016-1032 [TR Dizin] |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
GÖKSAL, S., Geçgin, E. (2023) "KIŞ VE SPOR TURİZMİ", Kitap: ÖZEL İLGİ TURİZMİNDE GÜNCEL KONU VE EĞİLİMLER, Türkiye : DETAY YAYINCILIK, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-254-741-0 |
GÖKSAL, S., Geçgin, E. (2023) "TURİZM İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK", Kitap: TURİZM İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL İLİŞKİLERİN AYDINLIK YÜZÜ, Ankara/Türkiye : DETAY, Bölüm Sayfaları: 64 / 81, ISBN: 978-605-254-836-3 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Erol Geçgin
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
|
2023 | 2 |
Hülya Taştan
-
|
2020 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78424 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33170 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2073 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | 0 | 0 | 80 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | 514 . | - | - | 521 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | 437 . | - | - | 442 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | 204 . | - | - | 174 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | 102 . | - | - | 107 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | 106 . | - | - | 84 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | 158 . | - | - | 130 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |