img

Öğr. Gör. Sinem GÖKSAL

  • Sarıkamış Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
3
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Yüksek Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2016
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2012, 2016
Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2000, 2005
Araştırma Alanları
Gastronomi, Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2016, 2018
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2016
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2012, 2016
Lisans, Türkiye, Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği Bölümü, 2000, 2005
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 53, 22 Eylül 2, 2018
Sertifika, Mersin Gastronomi Festivali, Mersin, 21-10-2022, 23-10-2022
Kurs, MEB-Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, MERSİN, 13-01-2020, 14-02-2020
Seminer, VIII. Natıonal IV. Internatıonal East Mediterranean Tourism Symposium ‘Rural Tourism’, MERSİN, 19-04-2019, 20-04-2019
Sertifika, MEB-Kantin İşletmeciliği Belgesi, MERSİN, 26-10-2019, 26-10-2019
Sertifika, MEB-Usta Öğreticilik Belgesi (Aşçılık), MERSİN, 08-09-2017, 08-09-2017
Sertifika, MEB-Ustalık Belgesi (Aşçılık), MERSİN, 26-09-2016, 14-10-2016
Kurs, MEB-Aşçı çıraklığı Sertifikası, MERSİN, 20-01-2014, 04-04-2014
Kurs, MEB-Hijyen Eğitimi Sertifikası, MERSİN, 04-09-2014, 05-09-2014
Sertifika, Education Consultancy Congress (EDUCON), MERSİN, 22-03-2012, 22-03-2012
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Otel İşletmeciliği
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
2022-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Sarıkamış Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2018-2019, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Mersin Üniversitesi, Anamur Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2023-2024, DÖNEM PROJESİ, Lisans
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI V, Lisans
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI III, Lisans
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI I, Ön Lisans
2023-2024, MUTFAK UYGULAMALARI I, Lisans
2022-2023, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ, Ön Lisans
2022-2023, TURİZMDE İNOVASYON VE BÖLGESEL KALKINMA, Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI II, Lisans
2022-2023, ÇORBA KÜLTÜRÜ, Lisans
2022-2023, ALMANCA VI, Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI IV, Lisans
2022-2023, TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ II, Lisans
2022-2023, ÇİKOLATA YAPIM TEKNİKLERİ, Lisans
2022-2023, ALMANCA V, Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI I, Ön Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI I, Lisans
2022-2023, TÜRK MUTFAĞI-II, Ön Lisans
2022-2023, MUTFAK UYGULAMALARI III, Lisans
2021-2022, DÜNYA MUTFAĞI II, Ön Lisans
2021-2022, MUTFAK UYGULAMALARI II, Ön Lisans
2021-2022, PİŞİRME YÖNTEMLERİ II, Ön Lisans
2021-2022, ÇORBA KÜLTÜRÜ, Lisans
2021-2022, MUTFAK UYGULAMALARI II, Lisans
2021-2022, TURİZMDE İNOVASYON VE BÖLGESEL KALKINMA, Lisans
2018-2019, UNLU MAMÜLLER ÜRETİM TEKNİKLERİ, Ön Lisans
2018-2019, YÖRESEL MUTFAK, Ön Lisans
2018-2019, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II, Ön Lisans
2018-2019, PİŞİRME YÖNTEMLERİ I, Ön Lisans
2018-2019, MUTFAK TEKNİKLERİ II, Ön Lisans
2018-2019, MENÜ PLANLAMA, Ön Lisans
2018-2019, HİJYEN VE SANİTASYON, Ön Lisans
2018-2019, YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I, Ön Lisans
2018-2019, MUTFAK TEKNİKLERİ I, Ön Lisans
2018-2019, TEMEL PASTACILIK TEKNİKLERİ, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Göksal, S., Taştan, H. (2020) "Turizm Endüstrisinde Çalışan Mutfak Personellerinin Algıladıkları Psikososyal Risklerin Tespit Edilmesi: Mersin Otellerinde Bir Araştırma", Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 8 (2) pp. 1016-1032 [TR Dizin]   
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Göksal, S., Geçgin, E. (2023) "KIŞ VE SPOR TURİZMİ", Kitap: ÖZEL İLGİ TURİZMİNDE GÜNCEL KONU VE EĞİLİMLER, Türkiye : DETAY YAYINCILIK  
Göksal, S., Geçgin, E. (2023) "TURİZM İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK", Kitap: TURİZM İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL İLİŞKİLERİN AYDINLIK YÜZÜ, Ankara/Türkiye : DETAY  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Erol Geçgin
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
2023 2
Hülya Taştan
-
2020 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78449
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33182
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2062
Anahtar Kelimeler Gastronomi, Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 15 0 0 80 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - 514 . - - 525 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - 441 . - - 449 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - 203 . - - 172 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - 59 . - - 45 . -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - 105 . - - 80 . -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - 158 . - - 126 . -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 1 0 0 2 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri