img
Toplam 2048 kayıt

Yüksek Süt Verimli İneklerde L carnitin Uygulamalarının Postpartum Dönemde Enerji Metabolizması Üzerindeki Pozitif Etkilerinin Araştırılması

Prof. Dr. CİHAN KAÇAR (Yönetici)
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
0 Tamamlandı

L Ergothioneine nin Koyun Oositlerinin in Vitro Maturasyonu ve Embriyonal Gelişim Üzerine Etkileri

Prof. Dr. CİHAN KAÇAR (Araştırmacı)
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0 Tamamlandı

Endometritisli İneklerde Uterofertil Neu Uygulamalarının Kreatin Kinaz Aspartat Amino Transferaz İle Lipopolisakkarid Düzeylerine Etkisi ve Fertilite Parametreleri ile İlişkisinin Araştırılması

Prof. Dr. CİHAN KAÇAR (Yönetici)
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
0 Tamamlandı

Üreme Mevsimi Dışındaki Tuj Koyunlarında Östros Senkronizasyonu Amacıyla GnRH ve hCG'nin Flugeston Acetat İle Kombine Kullanımlarının Fertilite Üzerindeki Etkisinin Araştırılması

Prof. Dr. CİHAN KAÇAR (Yürütücü)
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
2.012 Tamamlandı

KARAKURT BARAJI VE HES PROJESİ'NİN KÖY SAKİNLERİNE ETKİLERİ

Doç. Dr. CİHAN KAYMAZ (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024 Tamamlandı

Okuma Güçlüğünün Önlenmesi: Müdahaleye Tepki Modeli - II. Kademe Uygulaması

Arş. Gör. CİHAN SERT (Bursiyer)
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0 Devam Ediyor

Kars City with its Historical Identity Project

Doç. Dr. ÇAĞLAR SAMSA (Uzman)
Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje
0 Devam Ediyor

Hazır Köftelerde Antimikrobiyel Etkili Yenilebilir Ambalajlamanın Escherichia coli O157:H7 Üzerine Etkisi.

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022 Tamamlandı

Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019 Tamamlandı

Kars'ta Satışa Sunulan Broiler Etlerinde Geniş Spektrumlu Beta Laktamaz Üreten Escherichia coli'nin Prevalansı

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018 Tamamlandı

Bazı Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Alabalıkların Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016 Tamamlandı

Kars Gravyer Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014 Tamamlandı

Kars ve Yöresinde Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Yöresel Gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015 Tamamlandı

Kekik Esansiyel Yağının Vakum Paketli Sığır Etlerinin Raf Ömrü ve Histamin Düzeyine Etkisinin Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014 Tamamlandı

Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterilerinin Alfatoksit Detoksifikasyonunda Kullanılabilirliğinin araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014 Tamamlandı

AB Ülkelerindeki Gıdaların Üretiminden Tüketimine Kadar Geçen Sürede Uygulanan Denetim ve Analiz Prosedürün İncelenmesi Leonardo Da Vinci Projesi

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.009 Tamamlandı

Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriyosin Üretme Yeteneklerinin Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.007 Tamamlandı

Kefirde Laktik Asit Bakterilerinin Tür Düzeyinde Araştırılması

Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER (Araştırmacı)
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.003 Tamamlandı