Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Proje Arama
Yürütücü
Araştırmacı
Danışman
Uzman
Proje Koordinatörü
Proje Koordinatör Yrd.
Proje Hakemliği
Proje İzleyici
Yönetici
Eğitmen
Bursiyer
Yardımcı Personel
Başvuru Yapıldı
Devam Ediyor
Tamamlandı
Ertelendi
Beklemede
İptal
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 2048 kayıt
Yüksek Süt Verimli İneklerde L carnitin Uygulamalarının Postpartum Dönemde Enerji Metabolizması Üzerindeki Pozitif Etkilerinin Araştırılması
Prof. Dr. CİHAN KAÇAR
(Yönetici)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
0
Tamamlandı
L Ergothioneine nin Koyun Oositlerinin in Vitro Maturasyonu ve Embriyonal Gelişim Üzerine Etkileri
Prof. Dr. CİHAN KAÇAR
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Tamamlandı
Endometritisli İneklerde Uterofertil Neu Uygulamalarının Kreatin Kinaz Aspartat Amino Transferaz İle Lipopolisakkarid Düzeylerine Etkisi ve Fertilite Parametreleri ile İlişkisinin Araştırılması
Prof. Dr. CİHAN KAÇAR
(Yönetici)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
0
Tamamlandı
Üreme Mevsimi Dışındaki Tuj Koyunlarında Östros Senkronizasyonu Amacıyla GnRH ve hCG'nin Flugeston Acetat İle Kombine Kullanımlarının Fertilite Üzerindeki Etkisinin Araştırılması
Prof. Dr. CİHAN KAÇAR
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
2.012
Tamamlandı
Presenkronizasyon Uygulanan İnek ve Düvelerde Cosynch Senkronizasyon Protokolündeki GnRH Uygulama Zamanının Değiştirilmesinin Gebelik Oranı Üzerine Etkileri Kafkas Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Başkanlığı Projesi VF 09 Proje Yöneticisi
Prof. Dr. CİHAN KAÇAR
(Yönetici)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Özgeçmiş Sayfası
Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
0
Tamamlandı
KARAKURT BARAJI VE HES PROJESİ'NİN KÖY SAKİNLERİNE ETKİLERİ
Doç. Dr. CİHAN KAYMAZ
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Sosyal Hizmet
Sosyal Hizmet
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.024
Tamamlandı
Okuma Güçlüğünün Önlenmesi: Müdahaleye Tepki Modeli - II. Kademe Uygulaması
Arş. Gör. CİHAN SERT
(Bursiyer)
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Özel Eğitim
Zihin Engelliler Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
0
Devam Ediyor
5 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARIN DIL, ERKEN OKURYAZARLIK ve BILIŞSEL BECERİLERİNİN GELİŞİMSEL PROFİLİ VE OKUMA BECERİLERİNİ YORDAMA GÜCÜ: 3 YILLIK BOYLAMSAL BIR ÇALIŞMA
Arş. Gör. CİHAN SERT
(Bursiyer)
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Özel Eğitim
Zihin Engelliler Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.019
Tamamlandı
Kars City with its Historical Identity Project
Doç. Dr. ÇAĞLAR SAMSA
(Uzman)
Kurum Bilgileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Pazarlama ve Reklamcılık
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Özgeçmiş Sayfası
Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje
0
Devam Ediyor
Hazır Köftelerde Antimikrobiyel Etkili Yenilebilir Ambalajlamanın Escherichia coli O157:H7 Üzerine Etkisi.
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.022
Tamamlandı
Hazır Yemek Mutfağında Gıda Personeli Hijyen Algısının Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.019
Tamamlandı
Kars'ta Satışa Sunulan Broiler Etlerinde Geniş Spektrumlu Beta Laktamaz Üreten Escherichia coli'nin Prevalansı
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.018
Tamamlandı
Bazı Bitki Yağlarının Vakum Paketlenmiş Alabalıkların Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.016
Tamamlandı
Kars Gravyer Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014
Tamamlandı
Kars ve Yöresinde Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Yöresel Gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.015
Tamamlandı
Kekik Esansiyel Yağının Vakum Paketli Sığır Etlerinin Raf Ömrü ve Histamin Düzeyine Etkisinin Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014
Tamamlandı
Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterilerinin Alfatoksit Detoksifikasyonunda Kullanılabilirliğinin araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Yürütücü)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.014
Tamamlandı
AB Ülkelerindeki Gıdaların Üretiminden Tüketimine Kadar Geçen Sürede Uygulanan Denetim ve Analiz Prosedürün İncelenmesi Leonardo Da Vinci Projesi
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
2.009
Tamamlandı
Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bakteriyosin Üretme Yeteneklerinin Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.007
Tamamlandı
Kefirde Laktik Asit Bakterilerinin Tür Düzeyinde Araştırılması
Prof. Dr. ÇİĞDEM SEZER
(Araştırmacı)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
2.003
Tamamlandı
«
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
»