img
img
Toplam 27809 kayıt

The Effect of Different Pitches on Performance in Young Football Players

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th International Conference onHumanities and Educational Research

PENÇE VE KOL KUVVETİNİN SNOWBOARD ALPİN SPORCULARININ SLALOM ÇIKIŞ HIZININ KARŞILAŞTIRILMASI

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IĞDIR I. ULUSLARARASIMULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARKONGRESİ

Examination of the Relationship between Candidate Physical Education and Sports Teachers’xx Empathic Tendencies and Basic Psychological Needs

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6th International Conference on Science, Culture, and Sport

The Effect of Plyometric Training on Slalom Speed Effect of Landing of 18 20 Years Old MaleSnowboarders

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Humanities and Educational ResearchFebruary 25 – 28, 2016, Washington D.C., USACONFERENCE PROCEEDINGSISSN 2469-7486CO

Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Occurrence and Molecular Characterization of Crephalosporin resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

Amipler ve Siliyatlar

0 0
2018 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikleri

The effect of water extract of Sumac Rhus coriaria L and lactic acid on decontamination and shelf life of raw broiler wings

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Consumer Protection and Food Safety (Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit)

The microbiological quality of infant milk and follow on formula

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Shelf life and eating quality of beef from cattle of different breeds given diets differing in n 3 polyunsaturated fatty acid composition

0 0
2000 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Animal Science

Clostridium perfringens

0 0
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikler gıda hijyeni ve teknolojisi dergisi özel sayısı

Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Protection

Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C

0 0
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Antibacterial activity of sumac extract thyme water and lactic acid against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Medycyna Weterynaryjna

Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler

0 0
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

0 0
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi

0 0
1993 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda