img
img
Toplam 28088 kayıt

Application of antimicrobial ice for extending shelf life of fish

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Protection

Effect of Absorbent Pads Containing Oregano Essential Oil on the Shelf Life Extension of Over Wrap Packed Chicken Drumsticks Stored at 4 C

0 0
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Antibacterial activity of sumac extract thyme water and lactic acid against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Medycyna Weterynaryjna

Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler

0 0
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri

0 0
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi

0 0
1993 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Antibacterial activity of oregano tea and commercial oregano water against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internet Journal of Food Safety

Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Medycyna Weterynaryjna

Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail

0 0
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turk J Vet Animal Sci.

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg.

Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian J Vet Sci.