img
img
Toplam 27647 kayıt

Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks

VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 14 (2) pp. 211-216 [SCI Expanded]   VATANSEVER, L., Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Lactic Acid on Microbiological Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Drumsticks", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, 14 (2) pp. 211-216 [SCI Expanded]  
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols

BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A., Gülmez, M. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (2) pp. 205-209 [SCI Expanded]   BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A., Gülmez, M. (2008) "Antibacterial Activity of Some Turkish Plant Hydrosols", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (2) pp. 205-209 [SCI Expanded]  
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings

Gülmez, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2006) "The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings", Poultry Science, 85 (0) pp. 1466-1471 [SCI]   Gülmez, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2006) "The Effect of Water Extract of Sumac Rhus coriaria L and Lactic Acid on Decontamination and Shelf Life of Raw Broiler Wings", Poultry Science, 85 (0) pp. 1466-1471 [SCI]  
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

The microbiological quality of infant milk and follow on formula

  SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Van Veterinary Journal, 26 (1) pp. 31-34 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18343"> SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Van Veterinary Journal, 26 (1) pp. 31-34 [TR Dizin]    SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Van Veterinary Journal, 26 (1) pp. 31-34 [TR Dizin]   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi

  SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18344"> SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]    SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars ilinde satışa sunulan dondurmalarda Aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu

Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-47   Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-47  
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri

Gülmez, M., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10   Gülmez, M., SEZER, Ç., Aydın, B.D., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10  
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194   Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194  
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Aydın, B.D. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188   Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Aydın, B.D. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188  
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1

  Deligöz, E., BİLGE, N. (2017) "Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1", Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi, 5 (8) pp. 846-857 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-18350"> Deligöz, E., BİLGE, N. (2017) "Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1", Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi, 5 (8) pp. 846-857 [TR Dizin]    Deligöz, E., BİLGE, N. (2017) "Sütle Gelen Tehdit: Aflatoksin M1", Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi, 5 (8) pp. 846-857 [TR Dizin]   
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi

Organik AsitlerleYüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon

BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik AsitlerleYüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115 [TR Dizin]   BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik AsitlerleYüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115 [TR Dizin]  
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics

Clostridium perfringens

VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 1 (3) [TR Dizin]   VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics, 1 (3) [TR Dizin]  
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikleri J Food Hyg Technol-Special Topics

Kars ta hizmet veren restoran çalışanlarının gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin değerlendirilmesi

BİLGE, N. (2016) "Kars ta hizmet veren restoran çalışanlarının gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin değerlendirilmesi", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , (Kasım 2016 BİLGE, N. (2016) "Kars ta hizmet veren restoran çalışanlarının gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin değerlendirilmesi", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , (Kasım 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi

The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara

Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B., BİLGE, N. (2003) "The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara", IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Nisan 2003 Küplülü, Ö., Sarımehmetoğlu, B., BİLGE, N. (2003) "The microbiological quality of çiğ köfte sold in Ankara", IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Nisan 2003
2003 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi

Kars ve yöresinde geleneksel yöntemler ile üretilen yöresel gıdaların laktik floralarının belirlenmesi

SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "Kars ve yöresinde geleneksel yöntemler ile üretilen yöresel gıdaların laktik floralarının belirlenmesi", 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2015 SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "Kars ve yöresinde geleneksel yöntemler ile üretilen yöresel gıdaların laktik floralarının belirlenmesi", 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Bebek sütü ve devam formüllerinin mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması

SEZER, Ç., Güven, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2013) "Bebek sütü ve devam formüllerinin mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013 SEZER, Ç., Güven, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2013) "Bebek sütü ve devam formüllerinin mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Aflatoksin B1 detoksifikasyonunda bakteriyosinler ve bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri

SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Aflatoksin B1 detoksifikasyonunda bakteriyosinler ve bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013 SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Aflatoksin B1 detoksifikasyonunda bakteriyosinler ve bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri", 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Nisan 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi

BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2009 BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H.C., Kürkçüoğlu, M. (2009) "Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi", 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Mayıs 2009
2009 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi