img
img
Toplam 27837 kayıt

Production and Investigation of Quaternary NiMnSn Based Magnetic Shape Memory Alloys

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
13th Chemical Physics Congress 7-8 October 2022 Firat University / ELAZIĞ

Martensitic transformaiton behavior and magnetic properteis of Co-Al ferromagnetic shape memory alloy

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
PCFM 2018

thermal procedure effect on Co-Al high temperature magnetic shape memory alloy

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia

Magnetic properties and microstructure of Co82Al14Cr4 ferromagnetic shape memory alloys

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internaitonal conference on Materials and technology in Capadocia

Production and investigation of Co-14Al(at.) magnetic shape memory alloys

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4th. internaitonal conference on superconductivity and magnetism

Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

Kars’ta satışa sunulan kaşar ve çeçil peynirlerin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal kalite nitelikleri

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

A Public Health Problem: Dioxin Presence in Poultry Products

0 0
2019 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkiye Klinikleri Journal of Veterinary Sciences

Traditional Turkey Cheeses and Their Classification

0 0
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Traditional Cheeses of Turkey Middle and Eastern Black Sea Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions

0 0
2007 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Reviews International

Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu

0 0
1997 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Peynirin Tarihçesi

0 0
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Veteriner Hekimler Derneği Derg

Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi

0 0
1997 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.

0 0
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Food Additives and Contaminants