img
img
Toplam 27787 kayıt

AKADEMİSYENLERİN BİLGİYE ERİŞİM STRATEJİLERİ İLE DİJİTAL OKURYAZARLIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ

Topçuoğlu, E., Oktaysoy, O., Erdoğan, S.U. (2024) "AKADEMİSYENLERİN BİLGİYE ERİŞİM STRATEJİLERİ İLE DİJİTAL OKURYAZARLIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ", 4. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS , Elazığ, Türkiye, (Kasım 2024 Topçuoğlu, E., Oktaysoy, O., Erdoğan, S.U. (2024) "AKADEMİSYENLERİN BİLGİYE ERİŞİM STRATEJİLERİ İLE DİJİTAL OKURYAZARLIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİ", 4. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS , Elazığ, Türkiye, (Kasım 2024
2024 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4. BİLSEL INTERNATIONAL HARPUT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS

Keçi Sütü ve Önemi

Link     Ataş, E.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Keçi Sütü ve Önemi", FÜ Sağ Bil Vet Derg, 38 (2) pp. 169-175 [TR Dizin] Link    " data-bs-content-id="YazarBilgi-37436"> Ataş, E.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Keçi Sütü ve Önemi", FÜ Sağ Bil Vet Derg, 38 (2) pp. 169-175 [TR Dizin] Link     Ataş, E.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Keçi Sütü ve Önemi", FÜ Sağ Bil Vet Derg, 38 (2) pp. 169-175 [TR Dizin] Link    
2024 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FÜ Sağ Bil Vet Derg

Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması

Link   Bilgehan, G., Alan, S., Akgöl, M., İncili, G.K., Öksüztepe, G. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-37437"> Bilgehan, G., Alan, S., Akgöl, M., İncili, G.K., Öksüztepe, G. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] Link   Bilgehan, G., Alan, S., Akgöl, M., İncili, G.K., Öksüztepe, G. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] Link  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi

Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi

DOI     Öksüztepe, G., Demir, P., Karatepe, P., Alan, S., Akgöl, M. (2020) "Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi", Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University, 5 (2) pp. 40-47 [TR Dizin] DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-37438"> Öksüztepe, G., Demir, P., Karatepe, P., Alan, S., Akgöl, M. (2020) "Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi", Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University, 5 (2) pp. 40-47 [TR Dizin] DOI     Öksüztepe, G., Demir, P., Karatepe, P., Alan, S., Akgöl, M. (2020) "Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi", Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University, 5 (2) pp. 40-47 [TR Dizin] DOI    
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University

Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller

Link    Alan, S., Öksüztepe, G. (2020) "Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller", Bozok Veterinary Sciences, 1 (1) pp. 44-50 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-37439"> Alan, S., Öksüztepe, G. (2020) "Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller", Bozok Veterinary Sciences, 1 (1) pp. 44-50 Link    Alan, S., Öksüztepe, G. (2020) "Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller", Bozok Veterinary Sciences, 1 (1) pp. 44-50 Link   
2020 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bozok Veterinary Sciences

FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

DOI     Demirbağ, Z., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ", Bozok Veterinary Sciences, 4 (2) pp. 54-60 DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-37440"> Demirbağ, Z., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ", Bozok Veterinary Sciences, 4 (2) pp. 54-60 DOI     Demirbağ, Z., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ", Bozok Veterinary Sciences, 4 (2) pp. 54-60 DOI    
2023 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bozok Veterinary Sciences

Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi

Link   İncili, G.K., Alan, S., Mutlu, M., Aydemir, M.E., Öksüztepe, G. (2019) "Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-37441"> İncili, G.K., Alan, S., Mutlu, M., Aydemir, M.E., Öksüztepe, G. (2019) "Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] Link   İncili, G.K., Alan, S., Mutlu, M., Aydemir, M.E., Öksüztepe, G. (2019) "Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] Link  
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Elazığ’da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi

Akgöl, M., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (2) [TR Dizin]   Akgöl, M., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (2) [TR Dizin]  
2023 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi

Elazığ’da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi

Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (3) [TR Dizin]   Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (3) [TR Dizin]  
2023 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi

Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat

DOI      İncili, G.K., Akgöl, M., Aydemir, M.E., Alan, S., Mutlu, M., İlhak, O.İ., Öksüztepe, G. (2020) "Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat", LWT, 134 (0) [SCI Expanded] DOI     " data-bs-content-id="YazarBilgi-37444"> İncili, G.K., Akgöl, M., Aydemir, M.E., Alan, S., Mutlu, M., İlhak, O.İ., Öksüztepe, G. (2020) "Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat", LWT, 134 (0) [SCI Expanded] DOI      İncili, G.K., Akgöl, M., Aydemir, M.E., Alan, S., Mutlu, M., İlhak, O.İ., Öksüztepe, G. (2020) "Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat", LWT, 134 (0) [SCI Expanded] DOI     
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
LWT

Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması

Link   Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg., 38 (2) pp. 102-110 [TR Dizin] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-37445"> Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg., 38 (2) pp. 102-110 [TR Dizin] Link   Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg., 38 (2) pp. 102-110 [TR Dizin] Link  
2024 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg.

Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar

Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "ŞAVAK SALAMURA BEYAZ PEYNİRLERDE POTASYUM SORBAT, NİSİN VE LİZOZİMİN KULLANIMI", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 239 / 261, ISBN: 978-625-430-843-7 Kitap Bölümü Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "ŞAVAK SALAMURA BEYAZ PEYNİRLERDE POTASYUM SORBAT, NİSİN VE LİZOZİMİN KULLANIMI", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 239 / 261, ISBN: 978-625-430-843-7 Kitap Bölümü
2023 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gece Kitaplığı

Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması

   Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024  " data-bs-content-id="YazarBilgi-37447"> Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024   Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024  
2024 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması

   Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024  " data-bs-content-id="YazarBilgi-37448"> Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024   Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024  
2024 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi

Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2022) "Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ocak 2022 Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2022) "Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ocak 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Microbiological and Chemical Quality of Halloumi Cheese Sold in Elazig

İncili, G.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2019) "Microbiological and Chemical Quality of Halloumi Cheese Sold in Elazig", 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences , Trabzon, Türkiye, (Haziran 2019 İncili, G.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2019) "Microbiological and Chemical Quality of Halloumi Cheese Sold in Elazig", 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences , Trabzon, Türkiye, (Haziran 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences

Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Akademik Çalışmalar ve Teorik Bilgiler V

Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "At Yetiştiriciliği, Kars'taki Yeri ve Malakan Atı", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Akademik Çalışmalar ve Teorik Bilgiler V, Ankara/Türkiye : İksad, Bölüm Sayfaları: 97 / 116, ISBN: 978-625-367-770-1 Kitap Bölümü Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "At Yetiştiriciliği, Kars'taki Yeri ve Malakan Atı", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Uluslararası Akademik Çalışmalar ve Teorik Bilgiler V, Ankara/Türkiye : İksad, Bölüm Sayfaları: 97 / 116, ISBN: 978-625-367-770-1 Kitap Bölümü
2024 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İksad

Veterinerlik Alanında Akademik Analizler

Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "İpek Böceği ve Türkiye'de Yetiştiriciliği", Kitap: Veterinerlik Alanında Akademik Analizler, Afyonkarahisar/Türkiye : Yaz Yayınları, Bölüm Sayfaları: 11 / 27, ISBN: 978-625-6642-41-6 Kitap Bölümü Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "İpek Böceği ve Türkiye'de Yetiştiriciliği", Kitap: Veterinerlik Alanında Akademik Analizler, Afyonkarahisar/Türkiye : Yaz Yayınları, Bölüm Sayfaları: 11 / 27, ISBN: 978-625-6642-41-6 Kitap Bölümü
2024 Kitap Bölümü SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yaz Yayınları

General Situation of Turkey Breeding in Türkiye

Karadağ, S., Bektaşoğlu, F., Kırmızıbayrak, T. (2024) "General Situation of Turkey Breeding in Türkiye", 6th İnternational Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies , (pp. 1899-1910), Lizbon, Portekiz, (Mayıs 2024 Karadağ, S., Bektaşoğlu, F., Kırmızıbayrak, T. (2024) "General Situation of Turkey Breeding in Türkiye", 6th İnternational Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies , (pp. 1899-1910), Lizbon, Portekiz, (Mayıs 2024
2024 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6th İnternational Conference on Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies

Goose as an Increasingly Popular Poultry in Türkiye

Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "Goose as an Increasingly Popular Poultry in Türkiye", VII. International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research , (pp. 1095-1101), İstanbul, Türkiye, (Şubat 2024 Karadağ, S., Kırmızıbayrak, T. (2024) "Goose as an Increasingly Popular Poultry in Türkiye", VII. International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research , (pp. 1095-1101), İstanbul, Türkiye, (Şubat 2024
2024 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VII. International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research