img
img
Toplam 27839 kayıt

The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences

Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ

0 0
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef

0 0
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE

Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA

The microbiological quality of infant milk and follow on formula

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies

PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi

Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi

The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Technology

Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes in varlığının Belirlenmesi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Gıda Kongresi

Kars Gravyer Peynirlerinin Kalitelerinin Araştırılması

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Gıda Kongresi

Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Karanfil Uçucu Yağı ve Nisinin Sığır Eti Raf Ömrü Üzerine Etkisi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

0 0
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi