img
img
Toplam 27733 kayıt

The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences

Link DOI   SAMSA, Ç. (2023) "The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences", Marketing and Management of Innovations, (2) pp. 87-100 [ESCI] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3464"> SAMSA, Ç. (2023) "The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences", Marketing and Management of Innovations, (2) pp. 87-100 [ESCI] Link DOI   SAMSA, Ç. (2023) "The Mediating Role of Firm Prestige In The Relationship Between Perceived Quality And Behaviour Intention In Customer Cafeteria Experiences", Marketing and Management of Innovations, (2) pp. 87-100 [ESCI] Link DOI  
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Marketing and Management of Innovations

Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?

Link DOI    Kıymalıoğlu, A., SAMSA, Ç. (2022) "Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?", Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?, 12 (1) pp. 225-242 [ESCI] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3465"> Kıymalıoğlu, A., SAMSA, Ç. (2022) "Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?", Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?, 12 (1) pp. 225-242 [ESCI] Link DOI    Kıymalıoğlu, A., SAMSA, Ç. (2022) "Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?", Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?, 12 (1) pp. 225-242 [ESCI] Link DOI   
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Segmenting and Profiling Online Shopping Consumers: How Do They Differ in Hedonic Shopping Motivations?

Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

SAMSA, Ç. (2022) "Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi", Ankara/Türkiye : Sonçağ Akademi, ISBN: 978-625-8421-16-3  SAMSA, Ç. (2022) "Müşteri Yolculuğu Bakış Açısıyla Sağlık Sektöründe Müşteri Deneyimlerinin Değerlendirilmesi", Ankara/Türkiye : Sonçağ Akademi, ISBN: 978-625-8421-16-3 
2022 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sonçağ Akademi

A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences

SAMSA, Ç. (2023) "A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences", Ege 9th International Conference on Social Sciences , İzmir, (Ekim 2023 SAMSA, Ç. (2023) "A Bibliometric Analysis on Customer Healthcare Experiences", Ege 9th International Conference on Social Sciences , İzmir, (Ekim 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ege 9th International Conference on Social Sciences

Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması

SAMSA, Ç. (2023) "Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması", Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ) , Sivas, Türkiye, (Ağustos 2023 SAMSA, Ç. (2023) "Tüketici Etnosentrizmine Farklı Bir Bakış: Genişletilmiş Tüketici Etnosentrizmi Ölçeğinin (CEESCALE) Türkçe Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması", Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ) , Sivas, Türkiye, (Ağustos 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Ekonomi, Finans ve İşletme Kongresi (EFİ)

A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer

SAMSA, Ç. (2023) "A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer", 1st International Silk Road Conference , (pp. 705-718), Nahçivan, Azerbaycan, (Haziran 2023 SAMSA, Ç. (2023) "A Bibliometric Analysis On Customer Journey Via Vosviewer", 1st International Silk Road Conference , (pp. 705-718), Nahçivan, Azerbaycan, (Haziran 2023
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International Silk Road Conference

Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama

YÜCE, A., SAMSA, Ç. (2017) "Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama", IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria , Russe, Bulgaristan, (Nisan 2017 YÜCE, A., SAMSA, Ç. (2017) "Sosyal ve Teknolojik Yenilikçilik Eğilimlerinin Keşifsel Satın Alma Eğilimi Üzerine Etkisi: Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Uygulama", IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria , Russe, Bulgaristan, (Nisan 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. International Balkan and Near Eastern Social Sciences Congress Series-Russe/Bulgaria

Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study

Link DOI   ÇİMEN, Ç., YILDIZ, E.P. (2021) "Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study", International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering, 11 (12) pp. 188-194 Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3477"> ÇİMEN, Ç., YILDIZ, E.P. (2021) "Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study", International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering, 11 (12) pp. 188-194 Link DOI   ÇİMEN, Ç., YILDIZ, E.P. (2021) "Solar Powered Arduino Robot Arm: A Modeling Study", International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering, 11 (12) pp. 188-194 Link DOI  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering

Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)

DOI   AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", J Hellenic Vet Med Soc, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI Expanded] DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3478"> AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", J Hellenic Vet Med Soc, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI Expanded] DOI   AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", J Hellenic Vet Med Soc, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI Expanded] DOI  
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
J Hellenic Vet Med Soc

Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region

DOI    SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 16 (2) pp. 133-140 [TR Dizin] DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3479"> SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 16 (2) pp. 133-140 [TR Dizin] DOI    SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Aydın, B.D. (2021) "Lactic Flora of Local Foods Produced in Kars Region", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 16 (2) pp. 133-140 [TR Dizin] DOI   
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey

Link   Güven, A., Gülmez, M., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey", Internet Journal of Food Safety, 3 (3) pp. 4-7 Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3481"> Güven, A., Gülmez, M., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey", Internet Journal of Food Safety, 3 (3) pp. 4-7 Link   Güven, A., Gülmez, M., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "The Microbiological Contamination of Traditionally Processed Raw Goose Carcasses Marketed in Kars Turkey", Internet Journal of Food Safety, 3 (3) pp. 4-7 Link  
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internet Journal of Food Safety

Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step

Link    Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B., SEZER, Ç. (2005) "Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 29 (1) pp. 1137-1141 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3482"> Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B., SEZER, Ç. (2005) "Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 29 (1) pp. 1137-1141 [SCI Expanded] Link    Gülmez, M., VATANSEVER, L., Güven, A., Duman, B., SEZER, Ç. (2005) "Use of Salicin Cellebiose 4 Methyumbelliferyl ß D Glucuronide Sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC Differential Agar for the Presumptive Identification of Escherichia coli O157 H7 from Primary Isolation Step", Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences, 29 (1) pp. 1137-1141 [SCI Expanded] Link   
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences

Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey

Link   Güven, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 107-112 [SCI Expanded] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3483"> Güven, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 107-112 [SCI Expanded] Link   Güven, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Incidence and Pathogenicity of Yersinia enterocolitica Isolates from Foods in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 107-112 [SCI Expanded] Link  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli

Link   BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 23-29 [SCI Expanded] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3484"> BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 23-29 [SCI Expanded] Link   BİLGE, N., VATANSEVER, L., Berna, D.A., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Başer, K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "Effect of Oregano Essential Oil on Biofilms Formed by Staphylococcus and Escherichia coli", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16 (1) pp. 23-29 [SCI Expanded] Link  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

Link    SEZER, Ç., ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19 (1) pp. 69-72 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3485"> SEZER, Ç., ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19 (1) pp. 69-72 [SCI Expanded] Link    SEZER, Ç., ÖĞÜN, M., Güven, A. (2013) "Salam ve Sosislerin Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19 (1) pp. 69-72 [SCI Expanded] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması

Link    Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3486"> Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link    Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link   
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods

Link    SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3487"> SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link    SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link   
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat

Link DOI    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3488"> BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI   
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets

DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3490"> AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.

  BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3491"> BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi