img
Toplam 29117 kayıt

Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması

Link    Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3486"> Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link    Aydın, B.D., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2008) "Karsta satışa sunulan süzme balların kalite niteliklerinin araştırılması", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 14 (1) pp. 89-94 [SCI Expanded] Link   
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods

Link    SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3487"> SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link    SEZER, Ç., Güven, A. (2009) "Investigation of bacteriocin production capability of lactic acid bacteria isolated from foods", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15 (1) pp. 45-50 [SCI Expanded] Link   
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat

Link DOI    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3488"> BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., Önen, S.P. (2020) "Occurrence and Molecular Characterization of Cephalosporin Resistant Escherichia coli Isolates from Chicken Meat", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 26 (4) pp. 463-468 [SCI Expanded] Link DOI   
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars

DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars", Kocatepe Veterinary Journal, 12 (1) pp. 39-44 [TR Dizin] DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3489"> AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars", Kocatepe Veterinary Journal, 12 (1) pp. 39-44 [TR Dizin] DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars", Kocatepe Veterinary Journal, 12 (1) pp. 39-44 [TR Dizin] DOI   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kocatepe Veterinary Journal

Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets

DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3490"> AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI    AKSOY, A., SEZER, Ç. (2019) "Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extend the Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 25 (6) pp. 779-786 [SCI Expanded] DOI   
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.

  BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3491"> BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]    BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2018) "Antibiotic Resistance of Salmonella spp. Isolated from Raw Chicken Wings.", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 431-435 [SCI Expanded]   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Clostridium perfringens

VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics, 1 (3)   VATANSEVER, L., BİLGE, N., SEZER, Ç. (2015) "Clostridium perfringens", Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics, 1 (3)  
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene and Technology-Special Topics

Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey

Link DOI   VATANSEVER, L., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2016) "Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey", SpringerPlus, 5 (1) pp. 608-612 [SCI Expanded] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3493"> VATANSEVER, L., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2016) "Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey", SpringerPlus, 5 (1) pp. 608-612 [SCI Expanded] Link DOI   VATANSEVER, L., SEZER, Ç., BİLGE, N. (2016) "Carriage rate and methicillin resistance of Staphylococcus aureus in food handlers in Kars City Turkey", SpringerPlus, 5 (1) pp. 608-612 [SCI Expanded] Link DOI  
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
SpringerPlus

Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon

BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115   BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "Organik Asitlerle Yüzeysel Mikrobiyel Dekontaminasyon", Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics, 3 (2) pp. 112-115  
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikleri J Food Technol-Special Topics

Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius

Link DOI   BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius", Poultry Science, 88 (0) pp. 1459-1465 [SSCI] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3495"> BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius", Poultry Science, 88 (0) pp. 1459-1465 [SSCI] Link DOI   BİLGE, N., VATANSEVER, L., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Hüsnü, B.K. (2009) "Effect of absorbent pads containing oregano essential oil on the shelf life extension of overwrap packed chicken drumsticks stored at four degrees Celsius", Poultry Science, 88 (0) pp. 1459-1465 [SSCI] Link DOI  
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Poultry Science

Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria

Link    SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria", Turkish Journal of Veterinary and Animal Science, 37 (5) pp. 594-601 [SCI Expanded] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3496"> SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria", Turkish Journal of Veterinary and Animal Science, 37 (5) pp. 594-601 [SCI Expanded] Link    SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2013) "Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria", Turkish Journal of Veterinary and Animal Science, 37 (5) pp. 594-601 [SCI Expanded] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Science

Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey

Link    Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3497"> Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link    Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link   
2003 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi

Link    Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3498"> Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link    Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link   
2003 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3499"> Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3500"> Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri

Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3501"> Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link   
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3502"> Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link   
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef

Link    Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3503"> Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link    Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi

Link    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3504"> AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars

Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3505"> SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences