Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27658 kayıt
Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
LEYLA, V.
(2004) "
Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (10) pp. 189-194
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14140">
LEYLA, V.
(2004) "
Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (10) pp. 189-194
[SCI Expanded]
LEYLA, V.
(2004) "
Karsta satışa sunulan peynir mayalarının bazı fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (10) pp. 189-194
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi
İrfan, E., Bülent, M.,
VATANSEVER, L.
(1993) "
A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi
",
Gıda
, (18) pp. 315-318
İrfan, E., Bülent, M.,
VATANSEVER, L.
(1993) "
A tipi enterotoksin Oluşturan Staphylococcus aureus un Çiğ Köftede Üreme ve Toksin Oluşturma yeteneğinin Belirlenmesi
",
Gıda
, (18) pp. 315-318
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1993
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
, Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 23-29
[SCI Expanded]
BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
, Aydın, B.D., SEZER, Ç., Güven, A., Gülmez, M., Can, B.K.H., Kürkçüoğlu, M. (2010) "
Effect of Oregano essential oil on biofilms formed by Staphylococci and Escherichia coli
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 23-29
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri
Link
Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
, BİLGE, N., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (11) pp. 5-10
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14143">
Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
, BİLGE, N., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (11) pp. 5-10
Link
Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
, BİLGE, N., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda tüketime sunulan bazı gıdaların ve içme sularının mikrobiyolojik kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (11) pp. 5-10
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step
Gülmez, M.,
VATANSEVER, L.
, Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "
Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (29) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14144">
Gülmez, M.,
VATANSEVER, L.
, Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "
Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (29) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Gülmez, M.,
VATANSEVER, L.
, Güven, A., Duman, A., SEZER, Ç. (2005) "
Use of salicin rhamnose cellobiose 4 methyumbelliferyl D glucuronide sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC differential agar for the presumptive identification of Escherichia coli O157 H7 from primary isolation step
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (29) pp. 1137-1141
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu
Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
(2006) "
Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (12) pp. 41-47
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14145">
Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
(2006) "
Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (12) pp. 41-47
Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B.,
VATANSEVER, L.
(2006) "
Satış yerlerinden alınan Maydanoz örneklerinin kekik suyu ve sirke ile dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (12) pp. 41-47
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Antibacterial activity of oregano tea and commercial oregano water against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A.,
VATANSEVER, L.
, Baz, E. (2006) "
Antibacterial activity of oregano tea and commercial oregano water against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Internet Journal of Food Safety
, 5 (8) pp. 7-13
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A.,
VATANSEVER, L.
, Baz, E. (2006) "
Antibacterial activity of oregano tea and commercial oregano water against Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes 4b Staphylococcus aureus and Yersinia enterocolitica O3
",
Internet Journal of Food Safety
, 5 (8) pp. 7-13
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Internet Journal of Food Safety
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks
VATANSEVER, L.
, Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (14) pp. 211-216
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14147">
VATANSEVER, L.
, Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (14) pp. 211-216
[SCI Expanded]
VATANSEVER, L.
, Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., OTLU, S. (2008) "
Effects of Sumac Rhus coriaria L Oregano Oreganum vulgare L and Laktic acid on Microbiological Decontamination and Shelf life of Raw Broiler Drumsticks
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (14) pp. 211-216
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity
VATANSEVER, L.
, Fatma, V. (2007) "
Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity
",
Medycyna Weterynaryjna
, (63) pp. 538-540
[SCI Expanded]
VATANSEVER, L.
, Fatma, V. (2007) "
Isolation of staphylococci from milk and cream sold in Kars market and detection of their enterotoxigenicity
",
Medycyna Weterynaryjna
, (63) pp. 538-540
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Medycyna Weterynaryjna
Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail
VATANSEVER, L.
, Demirel, G. (2009) "
Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (33) pp. 71-75
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14149">
VATANSEVER, L.
, Demirel, G. (2009) "
Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (33) pp. 71-75
[SCI Expanded]
VATANSEVER, L.
, Demirel, G. (2009) "
Fatty Acid Content and Composition of Turkish Beef and Lamb at Retail
",
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
, (33) pp. 71-75
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
Haluk, Ç.,
VATANSEVER, L.
, BİLGE, N. (2010) "
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 1-5
[SCI Expanded]
Haluk, Ç.,
VATANSEVER, L.
, BİLGE, N. (2010) "
Isolation of Staphylococci from food handlers and investigation of their enterotoxigenicity and susceptibility to some antibiotics
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 1-5
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
Güven, A., SEZER, Ç., Berna, D.A., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2010) "
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Güven, A., SEZER, Ç., Berna, D.A., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2010) "
Incidence and pathogenicity of Yersinia enterocolitica isolates from foods in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (16) pp. 107-112
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013
",
Turk J Vet Animal Sci.
, (37) pp. 594-601
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14152">
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013
",
Turk J Vet Animal Sci.
, (37) pp. 594-601
[SCI Expanded]
SEZER, Ç., Güven, A., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Detoxification of Aflatoxin B1 by Bacteriocins and Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacteria 37 594 601 2013
",
Turk J Vet Animal Sci.
, (37) pp. 594-601
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Turk J Vet Animal Sci.
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14153">
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
AKSOY, A., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi 2 1 1 5 2013
",
Harran Üniv Vet Fak Derg.
, 2 (1) pp. 1-5
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg.
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
",
Eurasian J Vet Sci.
, 29 (3) pp. 143-149
SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N.,
VATANSEVER, L.
(2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
",
Eurasian J Vet Sci.
, 29 (3) pp. 143-149
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian J Vet Sci.
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
" data-bs-content-id="YazarBilgi-14155">
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
SEZER, Ç., AKSOY, A.,
VATANSEVER, L.
(2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi 40 1 90 94 2014
",
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
, 1 (40) pp. 90-94
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniv Vet Fak Derg.
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
BİLGE, N., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2017) "
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
",
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, (
Ekim 2017
)
BİLGE, N., SEZER, Ç.,
VATANSEVER, L.
(2017) "
Piliç Kanat ve Butlarında Escherichia coli Prevalansı
",
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
LEYLA, V.
(2013) "
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
LEYLA, V.
(2013) "
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
LEYLA, V.
(2013) "
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
LEYLA, V.
(2013) "
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
LEYLA, V.
(2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
LEYLA, V.
(2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
«
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
»