img
Toplam 27075 kayıt

HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü

Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2015) "HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü", BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi, 17 (2) pp. 1-14 [TR Dizin]   Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2015) "HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü", BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi, 17 (2) pp. 1-14 [TR Dizin]  
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi

The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products

DOI    Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2018) "The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products", Hittite Journal of Science and Engineering, 5 (2) pp. 85-90 [TR Dizin] DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-1777"> Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2018) "The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products", Hittite Journal of Science and Engineering, 5 (2) pp. 85-90 [TR Dizin] DOI    Özçakmak, S., ÇETİNKAYA, A. (2018) "The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products", Hittite Journal of Science and Engineering, 5 (2) pp. 85-90 [TR Dizin] DOI   
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Hittite Journal of Science and Engineering

Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey

DOI   Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey", Pakistan J.of Nutrition, 5 (1) pp. 93-96 DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-1778"> Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey", Pakistan J.of Nutrition, 5 (1) pp. 93-96 DOI   Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2006) "Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey", Pakistan J.of Nutrition, 5 (1) pp. 93-96 DOI  
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Pakistan J.of Nutrition

A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax

Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2005) "A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax", Internet Journal of Food Safety, 6 (0) pp. 1-4   Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., ÇETİNKAYA, A. (2005) "A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax", Internet Journal of Food Safety, 6 (0) pp. 1-4  
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internet Journal of Food Safety

Kars kremalı kurut

ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "Kars kremalı kurut", GIDA, 20 (9) pp. 63-67   ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2005) "Kars kremalı kurut", GIDA, 20 (9) pp. 63-67  
2005 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA

Kars Karın Kaymağı

ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "Kars Karın Kaymağı", Gıda, 21 (10) pp. 62-63   ÇETİNKAYA, A., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G., Yaman, H. (2006) "Kars Karın Kaymağı", Gıda, 21 (10) pp. 62-63  
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Kars Gravyer Peyniri

ÇETİNKAYA, A., Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "Kars Gravyer Peyniri", Gıda, 22 (10) pp. 39-40   ÇETİNKAYA, A., Yaman, H., Elmalı, M., KARADAĞOĞLU, G. (2006) "Kars Gravyer Peyniri", Gıda, 22 (10) pp. 39-40  
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri

Kunduhoğlu, B., Pilatin, S., ÇETİNKAYA, A. (2010) "Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri", Dünya Gıda, 4 (0) pp. 73-79   Kunduhoğlu, B., Pilatin, S., ÇETİNKAYA, A. (2010) "Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri", Dünya Gıda, 4 (0) pp. 73-79  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Dünya Gıda

A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey

DOI    ÇETİNKAYA, A., Kaban, G. (2017) "A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey", American Journal of Food Science and Technology,, 5 (1) pp. 6-10 DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-1784"> ÇETİNKAYA, A., Kaban, G. (2017) "A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey", American Journal of Food Science and Technology,, 5 (1) pp. 6-10 DOI    ÇETİNKAYA, A., Kaban, G. (2017) "A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey", American Journal of Food Science and Technology,, 5 (1) pp. 6-10 DOI   
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
American Journal of Food Science and Technology,

Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese

DOI   ÇETİNKAYA, A., Özçakmak, S. (2017) "Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese", Scholars bulletin, 3 (12) pp. 655-661 DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-1785"> ÇETİNKAYA, A., Özçakmak, S. (2017) "Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese", Scholars bulletin, 3 (12) pp. 655-661 DOI   ÇETİNKAYA, A., Özçakmak, S. (2017) "Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese", Scholars bulletin, 3 (12) pp. 655-661 DOI  
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scholars bulletin

Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması

  ÇETİNKAYA, A., Güven, A. (2001) "Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 7 (2) pp. 135-142 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-1786"> ÇETİNKAYA, A., Güven, A. (2001) "Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 7 (2) pp. 135-142 [TR Dizin]    ÇETİNKAYA, A., Güven, A. (2001) "Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 7 (2) pp. 135-142 [TR Dizin]   
2001 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Dünden Bugüne Peynirlerimiz

ÇETİNKAYA, A. (2022) "Dünden Bugüne Peynirlerimiz", İstanbul/Türkiye : Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti, ISBN: 978-605-72976-0-0  ÇETİNKAYA, A. (2022) "Dünden Bugüne Peynirlerimiz", İstanbul/Türkiye : Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti, ISBN: 978-605-72976-0-0 
2022 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti

yöresel peynirlerimiz

ÇETİNKAYA, A. (2005) "yöresel peynirlerimiz", Türkiye : abp-Academic Book Production, ISBN: 975-921-83-09-05  ÇETİNKAYA, A. (2005) "yöresel peynirlerimiz", Türkiye : abp-Academic Book Production, ISBN: 975-921-83-09-05 
2005 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
abp-Academic Book Production

Kars Gravyer Peyniri

ÇETİNKAYA, A. (2014) "Kars Gravyer Peyniri", I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 16-17), Van, Türkiye, (Eylül 2014 ÇETİNKAYA, A. (2014) "Kars Gravyer Peyniri", I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 16-17), Van, Türkiye, (Eylül 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI

GÜLBAZ, G., ÇETİNKAYA, A. (2021) "KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI", BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS , (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (Eylül 2021 GÜLBAZ, G., ÇETİNKAYA, A. (2021) "KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI", BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS , (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (Eylül 2021
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS

The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese

  ÇETİNKAYA, A. (2017) "The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese", IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia , (pp. 61-66), Roma, İtalya, (Kasım 2017 " data-bs-content-id="YazarBilgi-1793"> ÇETİNKAYA, A. (2017) "The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese", IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia , (pp. 61-66), Roma, İtalya, (Kasım 2017  ÇETİNKAYA, A. (2017) "The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese", IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia , (pp. 61-66), Roma, İtalya, (Kasım 2017 
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia

Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods

ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2018) "Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods", “V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”. , (pp. 592-599), Barcelona, İspanya, (Ekim 2018 ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2018) "Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods", “V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”. , (pp. 592-599), Barcelona, İspanya, (Ekim 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
“V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”.

KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ

ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ", FFSPGP-2021 International Conference , (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (Aralık 2021 ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ", FFSPGP-2021 International Conference , (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (Aralık 2021
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FFSPGP-2021 International Conference

Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu

ÇETİNKAYA, A. (2019) "Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu", VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Antalya/Kemer, Türkiye, (Ekim 2019 ÇETİNKAYA, A. (2019) "Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu", VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Antalya/Kemer, Türkiye, (Ekim 2019
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Karın Kaymağı

ÇETİNKAYA, A. (2014) "Karın Kaymağı", 1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 15), Van, Türkiye, (Nisan 2014 ÇETİNKAYA, A. (2014) "Karın Kaymağı", 1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 15), Van, Türkiye, (Nisan 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu