Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27837 kayıt
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Dairy Technology
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1990
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EBK Derg
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1991
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gata Bülteni
Geleneksel Anadolu Peynirleri
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Miki Matbaacılık
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICRES 2018
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Ulusal Veteriner Kongresi
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2002
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5.Ulusal Veteriner Kongresi
L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III. Et Ürünleri Çalıştayı
Kars ta Tüketime Sunulan Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Brucella Türlerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veterıner Gıda Hıjyenı Kongresi,
Ülkemizdeki Hayvansal Gıdalarla İlgili Bilimsel Yayınlar Üzerine Bir İnceleme
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin ELISA ile Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1994
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III.Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi
Vitamin B12 in Different Cow Milk using ELISA Technique
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI Congreso Internacional de Ciencias Veterinias, II Seminario Internacional de Salud Animal Ciencias Veterinarias
Detection of micronuclei nin peripheral erythrocytes of Orthrias Angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
32th European Congress of Cytology
History of cheese and Golot cheese
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XXXVII International congress of the World Association for the history of Veterinary Medicine
Geleneksel Anadolu Peynirleri Doğu Anadolu Bölgesi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gence-Kars Baytarlığı Sempozyumu
Gıda Analizlerinde Kritik Kontrol Noktalarının Belirlenmesi ve Önemi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2002
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ahıska-Kars Bilim Sempozyumu
«
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
»