Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27640 kayıt
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26403">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Eastern Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 148-174
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26404">
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Southeast Anatolia Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 62-73
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26405">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey The Aegean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 39-61
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26406">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Mediterranean Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 119-147
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26407">
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Terzi, G. (2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Central Anatolian Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 74-94
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26408">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Cheeses Common to All Regions
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 1-38
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26409">
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kanatlı Etlerinin Elektrikle Stimülasyonu
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (2) pp. 239-245
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1997
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Peynirin Tarihçesi
KAMBER, U.
(2006) "
Peynirin Tarihçesi
",
Veteriner Hekimler Derneği Derg
, 77 (2) pp. 40-44
KAMBER, U.
(2006) "
Peynirin Tarihçesi
",
Veteriner Hekimler Derneği Derg
, 77 (2) pp. 40-44
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Veteriner Hekimler Derneği Derg
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26412">
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
Güven, A., Gülmez, M.,
KAMBER, U.
(1997) "
Kars İlinde Tüketime Sunulan Kıymalarda Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması ve Kıymaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 3 (1) pp. 57-65
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1997
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.
Link
DOI
KAMBER, U.
, Gökçe, H.İ., Elmalı, M. (2007) "
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.
",
Food Additives and Contaminants
, 24 (7) pp. 673-678
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26413">
KAMBER, U.
, Gökçe, H.İ., Elmalı, M. (2007) "
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.
",
Food Additives and Contaminants
, 24 (7) pp. 673-678
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Gökçe, H.İ., Elmalı, M. (2007) "
Clostridium perfringens and its toxins in minced meat from Kars, Turkey.
",
Food Additives and Contaminants
, 24 (7) pp. 673-678
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Additives and Contaminants
Microbiological and Chemical Properties of Gravier Cheeses
KAMBER, U.
, Elmalı, M., Yaman, H. (2008) "
Microbiological and Chemical Properties of Gravier Cheeses
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 3 (1) pp. 1-7
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26414">
KAMBER, U.
, Elmalı, M., Yaman, H. (2008) "
Microbiological and Chemical Properties of Gravier Cheeses
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 3 (1) pp. 1-7
[TR Dizin]
KAMBER, U.
, Elmalı, M., Yaman, H. (2008) "
Microbiological and Chemical Properties of Gravier Cheeses
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 3 (1) pp. 1-7
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Observation of Lactic Acid Bacteria and Yeast Populations DuringFermentation and Cold Storage in Cow s Ewe s and Goat s Milk Kefirs
Yaman, H., Elmalı, M.,
KAMBER, U.
(2010) "
Observation of Lactic Acid Bacteria and Yeast Populations DuringFermentation and Cold Storage in Cow s Ewe s and Goat s Milk Kefirs
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 16 (0) pp. 113-118
[SSCI]
Yaman, H., Elmalı, M.,
KAMBER, U.
(2010) "
Observation of Lactic Acid Bacteria and Yeast Populations DuringFermentation and Cold Storage in Cow s Ewe s and Goat s Milk Kefirs
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 16 (0) pp. 113-118
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
The detoxification effect of variosus Ozone Treatments on Aflatoxin B1 Black pepper and changes in the sensory and microbiological chacteristics of the blak pepper
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2017) "
The detoxification effect of variosus Ozone Treatments on Aflatoxin B1 Black pepper and changes in the sensory and microbiological chacteristics of the blak pepper
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 26 (0) pp. 3314-3324
[SCI Expanded]
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2017) "
The detoxification effect of variosus Ozone Treatments on Aflatoxin B1 Black pepper and changes in the sensory and microbiological chacteristics of the blak pepper
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 26 (0) pp. 3314-3324
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
Detection of micronuclei in peripheral erythrocytes of Orthrias angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö.,
KAMBER, U.
(2007) "
Detection of micronuclei in peripheral erythrocytes of Orthrias angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 16 (5) pp. 472-476
[SSCI]
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö.,
KAMBER, U.
(2007) "
Detection of micronuclei in peripheral erythrocytes of Orthrias angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 16 (5) pp. 472-476
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
Microbiological Analysis of Dried Goose Carcasses
Link
DOI
KAMBER, U.
, Yaman, H. (2016) "
Microbiological Analysis of Dried Goose Carcasses
",
Macedonian Veterinary Review
, 39 (2) pp. 143-152
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26420">
KAMBER, U.
, Yaman, H. (2016) "
Microbiological Analysis of Dried Goose Carcasses
",
Macedonian Veterinary Review
, 39 (2) pp. 143-152
Link
DOI
KAMBER, U.
, Yaman, H. (2016) "
Microbiological Analysis of Dried Goose Carcasses
",
Macedonian Veterinary Review
, 39 (2) pp. 143-152
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Macedonian Veterinary Review
Evaluation of the Growth of some Pathogen Bacteria in Fruit Yoghurts
KAMBER, U.
(2016) "
Evaluation of the Growth of some Pathogen Bacteria in Fruit Yoghurts
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 27 (3) pp. 153-160
[TR Dizin]
KAMBER, U.
(2016) "
Evaluation of the Growth of some Pathogen Bacteria in Fruit Yoghurts
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 27 (3) pp. 153-160
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
The effect of kefir on glutathione GSH malondialdehyde MDA and nitric oxide NO levels in mice with colonic abnormal crypt formation ACF induced by azoxymethane AOM
Çenesiz, S.,
KAMBER, U.
, Devrim, A.K., Sözmen, M. (2008) "
The effect of kefir on glutathione GSH malondialdehyde MDA and nitric oxide NO levels in mice with colonic abnormal crypt formation ACF induced by azoxymethane AOM
",
Deutsche Tierarztliche Wochenschrift
, 115 (1) pp. 15-19
Çenesiz, S.,
KAMBER, U.
, Devrim, A.K., Sözmen, M. (2008) "
The effect of kefir on glutathione GSH malondialdehyde MDA and nitric oxide NO levels in mice with colonic abnormal crypt formation ACF induced by azoxymethane AOM
",
Deutsche Tierarztliche Wochenschrift
, 115 (1) pp. 15-19
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Deutsche Tierarztliche Wochenschrift
Histopathologic biochemical and genotoxic investigations on chronic sodium nitrite toxicity in mice
Özen, H.,
KAMBER, U.
, Karaman, M., GÜL, S., ATAKİŞİ, E., Özcan, K. (2014) "
Histopathologic biochemical and genotoxic investigations on chronic sodium nitrite toxicity in mice
",
Experimental and Toxicologic Pathology
, 66 (0) pp. 367-375
[SSCI]
Özen, H.,
KAMBER, U.
, Karaman, M., GÜL, S., ATAKİŞİ, E., Özcan, K. (2014) "
Histopathologic biochemical and genotoxic investigations on chronic sodium nitrite toxicity in mice
",
Experimental and Toxicologic Pathology
, 66 (0) pp. 367-375
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Experimental and Toxicologic Pathology
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 175-192
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26424">
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 175-192
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2007) "
The Traditional Cheeses of Turkey Marmara Region
",
Food Reviews International
, 24 (1) pp. 175-192
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Reviews International
The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products which Are Consumed in Kars
DOI
GÜLBAZ, G.,
KAMBER, U.
(2016) "
The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products which Are Consumed in Kars
",
Bulletin UASVM Veterinary Medicine
, 73 (1) pp. 127-132
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26425">
GÜLBAZ, G.,
KAMBER, U.
(2016) "
The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products which Are Consumed in Kars
",
Bulletin UASVM Veterinary Medicine
, 73 (1) pp. 127-132
DOI
GÜLBAZ, G.,
KAMBER, U.
(2016) "
The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products which Are Consumed in Kars
",
Bulletin UASVM Veterinary Medicine
, 73 (1) pp. 127-132
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bulletin UASVM Veterinary Medicine
«
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
»