Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27640 kayıt
Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro
Link
DOI
KAMBER, U.
, Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "
Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 34 (0) pp. 322-327
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26426">
KAMBER, U.
, Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "
Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 34 (0) pp. 322-327
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
, Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "
Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro
",
Journal of Food Processing and Preservation
, 34 (0) pp. 322-327
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Processing and Preservation
Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması
Kaymaz, Ş., Ahmet, Y., Çelik, T.H.,
KAMBER, U.
, Belgin, Y. (1989) "
Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması
",
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 36 (1) pp. 40-52
[SSCI]
Kaymaz, Ş., Ahmet, Y., Çelik, T.H.,
KAMBER, U.
, Belgin, Y. (1989) "
Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması
",
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 36 (1) pp. 40-52
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1989
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma
Kalkan, A., Aktan, H.T.,
KAMBER, U.
, Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma
",
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 38 (1) pp. 108-114
[SSCI]
Kalkan, A., Aktan, H.T.,
KAMBER, U.
, Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma
",
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 38 (1) pp. 108-114
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1991
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Et Türlerinin İdentifikasyonu
KAMBER, U.
(1996) "
Et Türlerinin İdentifikasyonu
",
Vet. Hek. Dern. Derg
, 67 (1) pp. 34-40
KAMBER, U.
(1996) "
Et Türlerinin İdentifikasyonu
",
Vet. Hek. Dern. Derg
, 67 (1) pp. 34-40
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1996
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Vet. Hek. Dern. Derg
Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses
KAMBER, U.
, Şireli, T.U. (2007) "
Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses
",
Gıda
, 32 (2) pp. 123-127
[TR Dizin]
KAMBER, U.
, Şireli, T.U. (2007) "
Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses
",
Gıda
, 32 (2) pp. 123-127
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gıda
Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese
KAMBER, U.
, Çelik, T.H. (2007) "
Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 18 (1) pp. 87-92
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26431">
KAMBER, U.
, Çelik, T.H. (2007) "
Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 18 (1) pp. 87-92
[TR Dizin]
KAMBER, U.
, Çelik, T.H. (2007) "
Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 18 (1) pp. 87-92
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi
KAMBER, U.
(1990) "
Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi
",
Türk Vet. Hek. Dern. Derg
, 60 (1) pp. 50-60
KAMBER, U.
(1990) "
Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi
",
Türk Vet. Hek. Dern. Derg
, 60 (1) pp. 50-60
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1990
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Vet. Hek. Dern. Derg
Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "
Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 34 (2) pp. 7-13
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26433">
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "
Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 34 (2) pp. 7-13
[TR Dizin]
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "
Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 34 (2) pp. 7-13
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi
KAMBER, U.
, Özalp, E. (2009) "
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi
",
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 6 (1) pp. 21-29
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26434">
KAMBER, U.
, Özalp, E. (2009) "
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi
",
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 6 (1) pp. 21-29
[TR Dizin]
KAMBER, U.
, Özalp, E. (2009) "
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi
",
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 6 (1) pp. 21-29
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
Genç, O.,
KAMBER, U.
(2005) "
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
",
The Indıan Veterınary Journal
, 81 (11) pp. 1164-1166
[SSCI]
Genç, O.,
KAMBER, U.
(2005) "
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
",
The Indıan Veterınary Journal
, 81 (11) pp. 1164-1166
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The Indıan Veterınary Journal
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
KAMBER, U.
(2005) "
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 14 (11) pp. 1046-1049
[SSCI]
KAMBER, U.
(2005) "
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 14 (11) pp. 1046-1049
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
Link
DOI
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26437">
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Dairy Technology
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
KAMBER, U.
(1990) "
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
",
EBK Derg
, 2 (61) pp. 18-24
KAMBER, U.
(1990) "
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
",
EBK Derg
, 2 (61) pp. 18-24
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1990
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EBK Derg
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
KAMBER, U.
, Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
",
Gata Bülteni
, 34 (0) pp. 943-946
KAMBER, U.
, Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
",
Gata Bülteni
, 34 (0) pp. 943-946
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1991
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gata Bülteni
Geleneksel Anadolu Peynirleri
KAMBER, U.
(2005) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri
", Ankara/Türkiye :
Miki Matbaacılık
, ISBN: 9789759829207
KAMBER, U.
(2005) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri
", Ankara/Türkiye :
Miki Matbaacılık
, ISBN: 9789759829207
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Miki Matbaacılık
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2022) "
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
",
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
, (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (
Temmuz 2022
)
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2022) "
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
",
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
, (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (
Temmuz 2022
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
KAMBER, U.
, HARMANKAYA, S. (2018) "
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
",
ICRES 2018
, (
Mayıs 2018
)
KAMBER, U.
, HARMANKAYA, S. (2018) "
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
",
ICRES 2018
, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICRES 2018
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2016) "
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
, Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (
Kasım 2016
)
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2016) "
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
, Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
Özen, H., Karaman, M.,
KAMBER, U.
, GÜL, S., Özcan, K. (2008) "
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
",
6. Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 144), Antalya, Türkiye, (
Kasım 2008
)
Özen, H., Karaman, M.,
KAMBER, U.
, GÜL, S., Özcan, K. (2008) "
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
",
6. Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 144), Antalya, Türkiye, (
Kasım 2008
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Ulusal Veteriner Kongresi
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
",
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Van, Türkiye, (
Eylül 2015
)
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
",
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Van, Türkiye, (
Eylül 2015
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
«
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
»