Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27668 kayıt
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
Genç, O.,
KAMBER, U.
(2005) "
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
",
The Indıan Veterınary Journal
, 81 (11) pp. 1164-1166
[SSCI]
Genç, O.,
KAMBER, U.
(2005) "
Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province
",
The Indıan Veterınary Journal
, 81 (11) pp. 1164-1166
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The Indıan Veterınary Journal
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
KAMBER, U.
(2005) "
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 14 (11) pp. 1046-1049
[SSCI]
KAMBER, U.
(2005) "
Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey
",
Fresenius Environmental Bulletin
, 14 (11) pp. 1046-1049
[SSCI]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Fresenius Environmental Bulletin
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
Link
DOI
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-26437">
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
KAMBER, U.
(2008) "
The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product
",
International Journal of Dairy Technology
, 61 (2) pp. 146-150
[SSCI]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Dairy Technology
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
KAMBER, U.
(1990) "
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
",
EBK Derg
, 2 (61) pp. 18-24
KAMBER, U.
(1990) "
Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi
",
EBK Derg
, 2 (61) pp. 18-24
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1990
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
EBK Derg
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
KAMBER, U.
, Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
",
Gata Bülteni
, 34 (0) pp. 943-946
KAMBER, U.
, Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "
Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma
",
Gata Bülteni
, 34 (0) pp. 943-946
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1991
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gata Bülteni
Geleneksel Anadolu Peynirleri
KAMBER, U.
(2005) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri
", Ankara/Türkiye :
Miki Matbaacılık
, ISBN: 9789759829207
KAMBER, U.
(2005) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri
", Ankara/Türkiye :
Miki Matbaacılık
, ISBN: 9789759829207
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Miki Matbaacılık
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2022) "
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
",
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
, (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (
Temmuz 2022
)
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2022) "
The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.
",
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
, (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (
Temmuz 2022
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
KAMBER, U.
, HARMANKAYA, S. (2018) "
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
",
ICRES 2018
, (
Mayıs 2018
)
KAMBER, U.
, HARMANKAYA, S. (2018) "
The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts
",
ICRES 2018
, (
Mayıs 2018
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICRES 2018
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2016) "
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
, Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (
Kasım 2016
)
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G. (2016) "
Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
, Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
Özen, H., Karaman, M.,
KAMBER, U.
, GÜL, S., Özcan, K. (2008) "
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
",
6. Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 144), Antalya, Türkiye, (
Kasım 2008
)
Özen, H., Karaman, M.,
KAMBER, U.
, GÜL, S., Özcan, K. (2008) "
Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması
",
6. Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 144), Antalya, Türkiye, (
Kasım 2008
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Ulusal Veteriner Kongresi
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
",
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Van, Türkiye, (
Eylül 2015
)
KAMBER, U.
, GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "
Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri
",
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Van, Türkiye, (
Eylül 2015
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi
İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi
Genç, O., OTLU, S., ŞAHİN, M.,
KAMBER, U.
(2002) "
İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi
",
5.Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 39-40), Konya, Türkiye, (
Eylül 2002
)
Genç, O., OTLU, S., ŞAHİN, M.,
KAMBER, U.
(2002) "
İnek atıklarından izole edilen B abortus suşlarının biyotiplendirilmesi
",
5.Ulusal Veteriner Kongresi
, (pp. 39-40), Konya, Türkiye, (
Eylül 2002
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2002
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5.Ulusal Veteriner Kongresi
L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2014) "
L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis
",
III. Et Ürünleri Çalıştayı
, Tokat, Türkiye, (
Ekim 2014
)
Akkuş, R.F.,
KAMBER, U.
(2014) "
L monocytogenes ile Kontamine Edilmiş Sığır Eti Preparatlarında Nisin Lizozim Sitrik Asit Ve Laktik Asit in Etkis
",
III. Et Ürünleri Çalıştayı
, Tokat, Türkiye, (
Ekim 2014
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III. Et Ürünleri Çalıştayı
Kars ta Tüketime Sunulan Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Brucella Türlerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
GÜLBAZ, G.,
KAMBER, U.
(2013) "
Kars ta Tüketime Sunulan Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Brucella Türlerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
",
V. Ulusal Veterıner Gıda Hıjyenı Kongresi,
, Antalya, Türkiye, (
Nisan 2013
)
GÜLBAZ, G.,
KAMBER, U.
(2013) "
Kars ta Tüketime Sunulan Süt ve Bazı Süt Ürünlerinde Brucella Türlerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu
",
V. Ulusal Veterıner Gıda Hıjyenı Kongresi,
, Antalya, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veterıner Gıda Hıjyenı Kongresi,
Ülkemizdeki Hayvansal Gıdalarla İlgili Bilimsel Yayınlar Üzerine Bir İnceleme
KAMBER, U.
(2003) "
Ülkemizdeki Hayvansal Gıdalarla İlgili Bilimsel Yayınlar Üzerine Bir İnceleme
",
1.Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Eylül 2003
)
KAMBER, U.
(2003) "
Ülkemizdeki Hayvansal Gıdalarla İlgili Bilimsel Yayınlar Üzerine Bir İnceleme
",
1.Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi
, İstanbul, Türkiye, (
Eylül 2003
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1.Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin ELISA ile Belirlenmesi
KAMBER, U.
, Özalp, E. (1994) "
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin ELISA ile Belirlenmesi
",
III.Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi
, Ankara, Türkiye, (
Ekim 1994
)
KAMBER, U.
, Özalp, E. (1994) "
Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin ELISA ile Belirlenmesi
",
III.Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi
, Ankara, Türkiye, (
Ekim 1994
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1994
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III.Ulusal Nükleer Tarım ve Hayvancılık Kongresi
Vitamin B12 in Different Cow Milk using ELISA Technique
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Cevat, N., Çenesiz, S. (2007) "
Vitamin B12 in Different Cow Milk using ELISA Technique
",
VI Congreso Internacional de Ciencias Veterinias, II Seminario Internacional de Salud Animal Ciencias Veterinarias
, (pp. 591-594), Habana, Küba, (
Nisan 2007
)
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Cevat, N., Çenesiz, S. (2007) "
Vitamin B12 in Different Cow Milk using ELISA Technique
",
VI Congreso Internacional de Ciencias Veterinias, II Seminario Internacional de Salud Animal Ciencias Veterinarias
, (pp. 591-594), Habana, Küba, (
Nisan 2007
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2007
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VI Congreso Internacional de Ciencias Veterinias, II Seminario Internacional de Salud Animal Ciencias Veterinarias
Detection of micronuclei nin peripheral erythrocytes of Orthrias Angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö.,
KAMBER, U.
, Gürdeğin, B. (2006) "
Detection of micronuclei nin peripheral erythrocytes of Orthrias Angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
",
32th European Congress of Cytology
, Venice, İtalya, (
Ekim 2006
)
GÜL, S., Nur, G., Kaya, T.Ö.,
KAMBER, U.
, Gürdeğin, B. (2006) "
Detection of micronuclei nin peripheral erythrocytes of Orthrias Angorae Steindachner 1897 exposed to malathion
",
32th European Congress of Cytology
, Venice, İtalya, (
Ekim 2006
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
32th European Congress of Cytology
History of cheese and Golot cheese
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Osmanağaoğlu, Ş. (2006) "
History of cheese and Golot cheese
",
XXXVII International congress of the World Association for the history of Veterinary Medicine
, (pp. 881-885), Leon, İspanya, (
Eylül 2006
)
Terzi, G.,
KAMBER, U.
, Osmanağaoğlu, Ş. (2006) "
History of cheese and Golot cheese
",
XXXVII International congress of the World Association for the history of Veterinary Medicine
, (pp. 881-885), Leon, İspanya, (
Eylül 2006
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XXXVII International congress of the World Association for the history of Veterinary Medicine
Geleneksel Anadolu Peynirleri Doğu Anadolu Bölgesi
KAMBER, U.
(2003) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri Doğu Anadolu Bölgesi
",
Gence-Kars Baytarlığı Sempozyumu
, (pp. 21-33), Gence, Azerbaycan, (
Mart 2003
)
KAMBER, U.
(2003) "
Geleneksel Anadolu Peynirleri Doğu Anadolu Bölgesi
",
Gence-Kars Baytarlığı Sempozyumu
, (pp. 21-33), Gence, Azerbaycan, (
Mart 2003
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Gence-Kars Baytarlığı Sempozyumu
«
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
»