img
img
Toplam 27640 kayıt

Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro

Link DOI   KAMBER, U., Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro", Journal of Food Processing and Preservation, 34 (0) pp. 322-327 [SSCI] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-26426"> KAMBER, U., Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro", Journal of Food Processing and Preservation, 34 (0) pp. 322-327 [SSCI] Link DOI   KAMBER, U., Gücükoğlu, A., Özdemir, H. (2010) "Effects of trisodium Phosphate On Populations Of S Typhimurium and S enteritidis In Vitro", Journal of Food Processing and Preservation, 34 (0) pp. 322-327 [SSCI] Link DOI  
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Processing and Preservation

Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması

Kaymaz, Ş., Ahmet, Y., Çelik, T.H., KAMBER, U., Belgin, Y. (1989) "Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 36 (1) pp. 40-52 [SSCI]   Kaymaz, Ş., Ahmet, Y., Çelik, T.H., KAMBER, U., Belgin, Y. (1989) "Ankara da Satılan Hazır Çiğ Kıymalarda Kas Doku Bağ Doku İç Organ ve Yenmeyen Dokuların Saptanması", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 36 (1) pp. 40-52 [SSCI]  
1989 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma

Kalkan, A., Aktan, H.T., KAMBER, U., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 38 (1) pp. 108-114 [SSCI]   Kalkan, A., Aktan, H.T., KAMBER, U., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Beyaz Peynirlerde E coli ve K pneumoniae nin Bulunuşu Üzerinde Araştırma", Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 38 (1) pp. 108-114 [SSCI]  
1991 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Et Türlerinin İdentifikasyonu

KAMBER, U. (1996) "Et Türlerinin İdentifikasyonu", Vet. Hek. Dern. Derg, 67 (1) pp. 34-40   KAMBER, U. (1996) "Et Türlerinin İdentifikasyonu", Vet. Hek. Dern. Derg, 67 (1) pp. 34-40  
1996 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Vet. Hek. Dern. Derg

Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses

KAMBER, U., Şireli, T.U. (2007) "Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses", Gıda, 32 (2) pp. 123-127 [TR Dizin]   KAMBER, U., Şireli, T.U. (2007) "Some Microbiological and Chemical Properties of Local Surke Cheeses", Gıda, 32 (2) pp. 123-127 [TR Dizin]  
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese

  KAMBER, U., Çelik, T.H. (2007) "Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 18 (1) pp. 87-92 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-26431"> KAMBER, U., Çelik, T.H. (2007) "Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 18 (1) pp. 87-92 [TR Dizin]    KAMBER, U., Çelik, T.H. (2007) "Some Microbiological and Chemical Characteristics of Gorcola Cheese", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 18 (1) pp. 87-92 [TR Dizin]   
2007 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi

KAMBER, U. (1990) "Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi", Türk Vet. Hek. Dern. Derg, 60 (1) pp. 50-60   KAMBER, U. (1990) "Gıdalarda Clostridium perfringens Tip A Zehirlenmesi ve Önemi", Türk Vet. Hek. Dern. Derg, 60 (1) pp. 50-60  
1990 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türk Vet. Hek. Dern. Derg

Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique

  Terzi, G., KAMBER, U., Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 34 (2) pp. 7-13 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-26433"> Terzi, G., KAMBER, U., Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 34 (2) pp. 7-13 [TR Dizin]    Terzi, G., KAMBER, U., Nispet, C., Çenesiz, S. (2008) "Detection of Vitamin B12 in Different Cow Milk Using ELISA Technique", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 34 (2) pp. 7-13 [TR Dizin]   
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi

  KAMBER, U., Özalp, E. (2009) "Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi", Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6 (1) pp. 21-29 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-26434"> KAMBER, U., Özalp, E. (2009) "Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi", Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6 (1) pp. 21-29 [TR Dizin]    KAMBER, U., Özalp, E. (2009) "Fermente Türk Sucuklarında Et Orijininin İndirekt Kompetatif ELISA ile Belirlenmesi", Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 6 (1) pp. 21-29 [TR Dizin]   
2009 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Erciyes Üniv.ersitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province

Genç, O., KAMBER, U. (2005) "Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province", The Indıan Veterınary Journal, 81 (11) pp. 1164-1166 [SSCI]   Genç, O., KAMBER, U. (2005) "Biotyping of Brucella strains isolated from abortions of cows in Kars province", The Indıan Veterınary Journal, 81 (11) pp. 1164-1166 [SSCI]  
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Indıan Veterınary Journal

Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey

KAMBER, U. (2005) "Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey", Fresenius Environmental Bulletin, 14 (11) pp. 1046-1049 [SSCI]   KAMBER, U. (2005) "Aflatoksin M1 contamination of some commercial Turkish Cheeses from markets in Kars Turkey", Fresenius Environmental Bulletin, 14 (11) pp. 1046-1049 [SSCI]  
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Fresenius Environmental Bulletin

The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product

Link DOI   KAMBER, U. (2008) "The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product", International Journal of Dairy Technology, 61 (2) pp. 146-150 [SSCI] Link DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-26437"> KAMBER, U. (2008) "The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product", International Journal of Dairy Technology, 61 (2) pp. 146-150 [SSCI] Link DOI   KAMBER, U. (2008) "The manufacture and some quality characteristics of kurut a dried dairy product", International Journal of Dairy Technology, 61 (2) pp. 146-150 [SSCI] Link DOI  
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Journal of Dairy Technology

Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi

KAMBER, U. (1990) "Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi", EBK Derg, 2 (61) pp. 18-24   KAMBER, U. (1990) "Hayvansal Besinlerde Antibiyotik Kalıntıların Önemi", EBK Derg, 2 (61) pp. 18-24  
1990 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
EBK Derg

Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma

KAMBER, U., Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma", Gata Bülteni, 34 (0) pp. 943-946   KAMBER, U., Tansu, A.H., Kalkan, A., Ülgen, T., Mutluer, B. (1991) "Şişelenmiş Memba Suların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi Üzerinde Araştırma", Gata Bülteni, 34 (0) pp. 943-946  
1991 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gata Bülteni

Geleneksel Anadolu Peynirleri

KAMBER, U. (2005) "Geleneksel Anadolu Peynirleri", Ankara/Türkiye : Miki Matbaacılık, ISBN: 9789759829207  KAMBER, U. (2005) "Geleneksel Anadolu Peynirleri", Ankara/Türkiye : Miki Matbaacılık, ISBN: 9789759829207 
2005 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Miki Matbaacılık

The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.

Akkuş, R.F., KAMBER, U. (2022) "The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.", International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research , (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (Temmuz 2022 Akkuş, R.F., KAMBER, U. (2022) "The Effect of Nisin, Lysozyme, Citric Acid and Lactic Acid in Beef Preparations Contaminated with listeria monocytogenes.", International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research , (pp. 402), Lisbon, Portekiz, (Temmuz 2022
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Capital Conference on Multidisciplinary Scientific Research

The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts

KAMBER, U., HARMANKAYA, S. (2018) "The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts", ICRES 2018 , (Mayıs 2018 KAMBER, U., HARMANKAYA, S. (2018) "The Effect Of Fruit Addition On The Shelf Life of Yoghurts", ICRES 2018 , (Mayıs 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ICRES 2018

Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri

KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2016) "Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs. , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Kasım 2016 KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2016) "Kaybolmakta Olan Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı ve Kimyasal Mikrobiyolojik Özellikleri", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs. , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Kasım 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10-13 Kasım, 2016 Girne-Kıbrıs.

Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması

Özen, H., Karaman, M., KAMBER, U., GÜL, S., Özcan, K. (2008) "Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması", 6. Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 144), Antalya, Türkiye, (Kasım 2008 Özen, H., Karaman, M., KAMBER, U., GÜL, S., Özcan, K. (2008) "Farelerde kronik sodyum nitrit toksikasyonunun histopatolojik biyokimyasal ve genotoksik etkilerinin araştırılması", 6. Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 144), Antalya, Türkiye, (Kasım 2008
2008 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Ulusal Veteriner Kongresi

Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri

KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri", 6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Türkiye, (Eylül 2015 KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı Pul Biber Capsicum Annuum L Örneklerine Katılan Aflatoksin B1 Düzeyleri Üzerine Ozon Gazının Etkileri", 6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Türkiye, (Eylül 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Ulusal Vetriner Gıda Hijyeni Kongresi