Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27788 kayıt
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
Link
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-690">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
",
J HELLENIC VET MED SOC
, 72 (4) pp. 3321-3328
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
J HELLENIC VET MED SOC
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-691">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Evaluation of Aflatoxin M1 Presence in Raw Milk and Some Cheese Types Consumed in Kars
",
Kocatepe Veterinary Journal
, 12 (1) pp. 39-44
[TR Dizin]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kocatepe Veterinary Journal
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extendthe Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extendthe Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-692">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extendthe Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI]
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2019) "
Combined Use of Laurel Essential Oil and Vacuum Packing to Extendthe Shelf-Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 25 (6) pp. 779-786
[SCI]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Simultaneous screening of antibiotic residues in honey by biochip multi-array technology
DOI
AKSOY, A.
(2019) "
Simultaneous screening of antibiotic residues in honey by biochip multi-array technology
",
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
, 75 (9) pp. 567-571
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-693">
AKSOY, A.
(2019) "
Simultaneous screening of antibiotic residues in honey by biochip multi-array technology
",
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
, 75 (9) pp. 567-571
[SCI Expanded]
DOI
AKSOY, A.
(2019) "
Simultaneous screening of antibiotic residues in honey by biochip multi-array technology
",
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
, 75 (9) pp. 567-571
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR
DOI
Aksu, F., Altunatmaz, S.S., Issa, G.,
AKSOY, A.
, Aksu, H. (2019) "
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR
",
Food Science and Technology
, 39 (3) pp. 729-734
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-694">
Aksu, F., Altunatmaz, S.S., Issa, G.,
AKSOY, A.
, Aksu, H. (2019) "
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR
",
Food Science and Technology
, 39 (3) pp. 729-734
[SCI Expanded]
DOI
Aksu, F., Altunatmaz, S.S., Issa, G.,
AKSOY, A.
, Aksu, H. (2019) "
Prevalence of Cronobacter spp. in various foodstuffs and identification by multiplex PCR
",
Food Science and Technology
, 39 (3) pp. 729-734
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Technology
The Effect of Kefir on the Healing of Colonic Anastomosis in Rabbits.
DOI
Günerhan, Y., Sülü, B., Öztürk, B., Vural, S.A., ERMUTLU, C.Ş.,
AKSOY, A.
, BÜYÜK, F. (2009) "
The Effect of Kefir on the Healing of Colonic Anastomosis in Rabbits.
",
Kafkas Üniv Vet Fak Derg,
, 15 (1) pp. 119-124
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-695">
Günerhan, Y., Sülü, B., Öztürk, B., Vural, S.A., ERMUTLU, C.Ş.,
AKSOY, A.
, BÜYÜK, F. (2009) "
The Effect of Kefir on the Healing of Colonic Anastomosis in Rabbits.
",
Kafkas Üniv Vet Fak Derg,
, 15 (1) pp. 119-124
[SCI Expanded]
DOI
Günerhan, Y., Sülü, B., Öztürk, B., Vural, S.A., ERMUTLU, C.Ş.,
AKSOY, A.
, BÜYÜK, F. (2009) "
The Effect of Kefir on the Healing of Colonic Anastomosis in Rabbits.
",
Kafkas Üniv Vet Fak Derg,
, 15 (1) pp. 119-124
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniv Vet Fak Derg,
Bazı Bitki İnfüzyonları ve Hidrodistilatlarının Piliç Etlerinin Dekontaminasyonu ve Raf Ömrüne Etkisi
Link
DOI
AKSOY, A.
, Güven, A., Gülmez, M. (2011) "
Bazı Bitki İnfüzyonları ve Hidrodistilatlarının Piliç Etlerinin Dekontaminasyonu ve Raf Ömrüne Etkisi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 17 (0) pp. 137-143
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-696">
AKSOY, A.
, Güven, A., Gülmez, M. (2011) "
Bazı Bitki İnfüzyonları ve Hidrodistilatlarının Piliç Etlerinin Dekontaminasyonu ve Raf Ömrüne Etkisi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 17 (0) pp. 137-143
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKSOY, A.
, Güven, A., Gülmez, M. (2011) "
Bazı Bitki İnfüzyonları ve Hidrodistilatlarının Piliç Etlerinin Dekontaminasyonu ve Raf Ömrüne Etkisi
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 17 (0) pp. 137-143
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2011
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-697">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-698">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-699">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-700">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Israel Journal of Veterinary Medicine
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
Link
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-701">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
AKSOY, A.
, Gülmez, M., Güven, A. (2013) "
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
",
Mektup Ankara
, 11 (1) pp. 3-10
AKSOY, A.
, Gülmez, M., Güven, A. (2013) "
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
",
Mektup Ankara
, 11 (1) pp. 3-10
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mektup Ankara
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
AKSOY, A.
(2017) "
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
",
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, 3 (3) pp. 181-187
AKSOY, A.
(2017) "
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
",
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, 3 (3) pp. 181-187
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
Link
DOI
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-704">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4 th International Poultry Meat Congress
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4 th International Poultry Meat Congress
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4 th International Poultry Meat Congress
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
AKSOY, A.
(2016) "
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
",
International Congress on Food of Animal Origin
, (
Kasım 2016
)
AKSOY, A.
(2016) "
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
",
International Congress on Food of Animal Origin
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Food of Animal Origin
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
",
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
, (
Ekim 2014
)
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
",
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
, (
Ekim 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Türkiye, (
Ekim 2017
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Türkiye, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
AKSOY, A.
(2018) "
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
",
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.
(2018) "
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
",
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
«
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
»