Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 26415 kayıt
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars Eurasian J Vet Sci 29 3 143 149 2013
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian J Vet Sci.
Bebek Sütü ve Devam Formüllerinin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Araştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya (Poster).
Aflatoksin B1 Detoksifikasyonunda Bakteriyosinler ve Bakteriyosinojenik Laktik Asit Bakterileri
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 3-6 Nisan 2013, Antalya.
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. 13–16 Ekim 2010, Antalya.
Kekik uçucu yağının Staphylococ ve Escherichia coli biyofilmleri üzerine etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 65-67, Bursa, 2009.
Kekik yağının bazı gıda patojenleri üzerine bakteriyel etki dozunun belirlenmesi ve insan kromozomları üzerine in vitro genotoksik etkisinin incelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2009
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 14-16 Mayıs, 41-45, Bursa, 2009.
Antimikrobiyel paketlemenin taze broiler butlarının raf ömrü üzerine etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2008
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VIII. Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), 07-09 Ekim 236-237, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs-Van, 2008.
Mutfak personelinden İzole edilen koagülaz pozitif Stafilokokların toksin oluşturma yeteneği ile bazı antibiyotiklere karşı duyarlılıklarının araştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
II Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 18-20 Eylül, pp124, İstanbul, 2006.
Escherichia coli O157 nin izolasyonunda salisin ramnoz sellobiyoz 4 metilumbelliferil D glukuronit sorbitol MacConkey SRC MUG SMAC ayırıcı agarın kullanılması
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 29 Eylül-1 Ekim, Ankara, 2004
The oxidative stability of minced beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids and vitamin E
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, February, Scarbrough, pp 49, England, 1997.
The quality of beef from steers fed supplements of n 3 polyunsaturated fatty acids
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
1998
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the 44th International Congress of Meat Science and Technology, August, Barcelona, Vol II, 656-657, Spain, 1998.
Phospholipid fatty acid and meat quality in cattle breeds fed different diets
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
0
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Proceedings of the British Society of Animal Science, Scarbrough, pp 57, England, 1999.
KÜTAHYA SANCAĞINDAKİ VAKIF VE ZAVİYELERİN MUHASEBE VE MÜZAYEDE İŞLEMLERİ (1832-1863)
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
1834/1250 TARİHLİ NÜFUS DEFTERLERİNE GÖRE KÜTAHYA SANCAĞINDA REAYA NÜFUS
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Uşak ve Banaz Zaviye Vakıfları Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1831-1863)
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
JOHUT-Journal of Humanities and Tourism Research
ESKİŞEHİR VE BİLECİK ZAVİYE VAKIFLARI (1835-1863)
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
Osmanlı Dönemi Kütahya Vakıf ve Zaviyeleri Muhasebe ve Müzayede İşlemleri (1832-1863)
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Efe Akademik Yayıncılık
BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI SONUNDAN KARS ANTLAŞMASINA KADAR TÜRKİYE’NİN AZERBAYCAN POLİTİKASI
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4. ULUSLARARASI HAZAR BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Sarı Abdullah’ın Düstûrü’l - İnşâ’sında Yer Alan Belgelere Göre Osmanlı-Macar İlişkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
USOBAK III. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
Ortaöğretim Tarih Öğretim Programları ve Ders Kitaplarının Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Açısından İncelenmesi ve Değerlendirilmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Susuz Meslek Yüksekokulu
-
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
XVIII. Türk Tarih Kongresi
«
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
»