Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Dr), 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2016, 2019 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2012, 2016 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2016, 2019 |
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2012, 2016 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Dr), 2023 |
Sümeyye Nur CİHANGİR, Yüksek Lisans, Bazı kimyasal maddelerin kefir üretimi üzerine etkilerinin incelenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 71, 2021 Yükse, 2021 |
İngilizce, YÖKDİL, 73, 2020 Yükse, 2020 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
CİHANGİR, S.N., GÖKSAL, S. (2024) "COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ TUTUNDURMA VE MARKALAMA ÇALIŞMALARI", Kitap: GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR 2, Ankara/Türkiye : DETAY, Bölüm Sayfaları: 385 / 400, ISBN: 978-605-254-985-8 ![]() |
GÖKSAL, S., CİHANGİR, S.N. (2024) "COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ", Kitap: GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II, Ankara/Türkiye : DETAY, Bölüm Sayfaları: 370 / 385, ISBN: 978-605-254-985-8 ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]() ![]() |
2024 | 2 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51101 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25355 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1549 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Güvenliği, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda ve Beslenme Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 80 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 571 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 452 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 175 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 30 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 9 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 38 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |