img
img
Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR

Arş. Gör. Sümeyye Nur CİHANGİR

  • Sarıkamış Turizm Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
2
Atıf
0
h-index
0
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Dr), 2023
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2016, 2019
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2012, 2016
Araştırma Alanları
Gıda Güvenliği, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda ve Beslenme Bilimi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2016, 2019
Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2012, 2016
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Dr), 2023
Sümeyye Nur CİHANGİR, Yüksek Lisans, Bazı kimyasal maddelerin kefir üretimi üzerine etkilerinin incelenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2019
İngilizce, YÖKDİL, 71, 2021 Yükse, 2021
İngilizce, YÖKDİL, 73, 2020 Yükse, 2020
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
CİHANGİR, S.N., GÖKSAL, S. (2024) "COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ TUTUNDURMA VE MARKALAMA ÇALIŞMALARI", Kitap: GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR 2, Ankara/Türkiye : DETAY, Bölüm Sayfaları: 385 / 400, ISBN: 978-605-254-985-8 
GÖKSAL, S., CİHANGİR, S.N. (2024) "COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ KALİTE VE AKREDİTASYONLARIN ÖNEMİ", Kitap: GASTRODİPLOMASİYE DAİR SEÇKİ YAZILAR II, Ankara/Türkiye : DETAY, Bölüm Sayfaları: 370 / 385, ISBN: 978-605-254-985-8 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kafkas Üniversitesi
2024 2
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 51101
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 25355
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1549
Anahtar Kelimeler Gıda Güvenliği, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda ve Beslenme Bilimi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 0 0 80 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - - - 571 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - - - 452 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - - - 175 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - - - 30 . -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - - - 9 . -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - - - - 38 . -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri