Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 28115 kayıt
Okul İtibarı ile Velilerin Okul Memnuniyeti ve Okula Bağlılığı Ölçeği
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Çift ve Aile Danışmanlığı Kongresi
İŞİ ERTELEME VE A TİPİ KİŞİLİK DÜZEYİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. Uluslararası Eğitim Denetimi Kongresi
ORTAOKULLARDA ÖRGÜTSEL GÖZETLEME FAALİYETLERİ
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VII. Uluslararası Eğitim Denetimi Kongresi
DEVELOPING A SCHOOL REPUTATION SCALE
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VIII. European Conferance on Social and Behavioral Sciences
PERCEPTIONS OF ANATOLIAN HIGH SCHOOL TEACHERS IN İZMIRPROVINCE TOWARDS CORPORATE REPUTATION OF THEIR SCHOOLS ANDLEADERSHIP QUALITIES OF THEIR SCHOOL MANAGERS
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
VIII. European Conferance on Social and Behavioral Sciences
İŞE YABANCILAŞMANIN ÖRGÜT SAĞLIĞINA ETKİLERİNE YÖNELİK ÖĞRETMEN ALGILARI
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Eğitim Bilimleri
Eğitim Yönetimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
III rd International Eurasian EducationalResearch Congress
Some quality properties and volatile compound profile of Ardahan Tel cheese, a traditional cheese in Turkey
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ukrainian Journal of Food Science
The Effect of Different Salting and Preservation Techniques of Kaşar Cheese on Cheese Quality
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY ANIMAL SCIENCES
KARS PİYASASINDA SATIŞA SUNULAN YOĞURT, BEYAZ PEYNİR VE KARS KAŞAR PEYNİRLERİNİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Effect of Different Preservation and Salting Methods on Some Volatile Compounds and Sensory Properties of Kashar Cheese
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinin İçme Sütü ve Süt Ürünlerini Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2010
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
J HELLENIC VET MED SOC
Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method).
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Ukrainian Food Journal
Genotypic identification and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Turkish Kargi tulum cheese
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2012
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
African Journal of Biotechnology
Composition and microbiological analysis for quality evaluation of Kars Gravyer cheese: influence of ripening period
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science and Technology
Chemical and microbiological properties of kavut flour produced in some regions of Turkey
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Journal of Food and Nutrition Research
Determination of changes during storage in chemical and microbial compositions of yoghurts made from buffalo milk and buffalo and cow milk mixtures.
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION
The effect of wheat germ on the chemical properties and fatty acids of white cheese during the storage time.
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Food Science Nutrition
The Use of Terms for Agricultural Products and Foodstuffs According to Turkish Food Codex Regulations
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Scollars Bulletin
A Research on Determination of Some Properties of Butter Made from Creams Extracted from Whey and Milk
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
European Journal of Agriculture and Food Sciences
«
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
»