Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 27828 kayıt
Melatonin uygulanan sağlıklı ve diabetik sıçanların böbrek dokusunda leptinin immunohistokimyasal dağılımı
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Temel Tıp Bilimleri
Histoloji ve Embriyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi
Kronik melatonin uygulamasının fare böbrek dokusunda katalaz enzimi üzerine etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Temel Tıp Bilimleri
Histoloji ve Embriyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi
Kaz ve tavuk yumurta kabuğunun embriyonik gelişim sırasında taramalı elektron mikroskop ile karşılaştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Temel Tıp Bilimleri
Histoloji ve Embriyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi
Diabetik ve nondiabetik fare modellerinde doku kayıplı açık yara sağaltımında lokal insülin kullanımının myofibroblast aktivitesi üzerine etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Temel Tıp Bilimleri
Histoloji ve Embriyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2012
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
13.Ulusal Veteriner Cerrahi Kongresi
Farklı kanatlı türlerine ait yumurta kabuklarının tarama elektron mikroskobik karşılaştırması
0 0
Kurum Bilgileri
Tıp Fakültesi
Temel Tıp Bilimleri
Histoloji ve Embriyoloji
Özgeçmiş Sayfası
2011
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
20.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi
The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Caucasian Journal of Science
Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Van Veterinary Journal
THE EFFECT OF FRUITS TO THE CHARACTERISTICS OF FRUIT YOGURT
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Pakistan Journal of Agricultural Sciences
Lektinler ve Glikobilimlerdeki Önemi
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniv Fen Bil Enst Derg
Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Van Veterinary Journal
Investigation of Some Microbiological and Chemical Properties of Different Cheeses
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
The effect of packaging material on some quality properties and shelf life of yoğurt
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran journal of agricultural and food science
KARS LOCAL CHEESES
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ICONFOOD'23, 2. ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
Çikolata İçeriğindeki Kuruyemişlerin Total Aflatoksin Varlığının Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye 14. Gıda Kongresi
SILENT HAZARD ARISING FROM FOOD PACKAGING "MIGRATION"
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY June 19-20, 2021 / EGE UNIVERSITY, TURKEY
VIRULANCE FACTORS OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4TH INTERNATIONAL GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS June 26-27, 2021 / Sanliurfa, TURKEY
THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THE SHELF LIFEOF YOGHURTS
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
the International Conference onResearch in Education and Science
DETERMINATION OF SOME MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF CHICKEN MEAT
0 0
Kurum Bilgileri
Kars Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Özgeçmiş Sayfası
2019
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The International Conference on Research in Education and Science (ICRES)
BİLSEM’e Kayıtlı Ortaokul Öğrencilerinin “Virüs” Kavramına İlişkin Bilişsel Yapılarının İncelenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Biyoloji Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Biological Sciences and Health
LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLERE YÖNELİK KAYGILARININ BELİRLENMESİ*
0 0
Kurum Bilgileri
Dede Korkut Eğitim Fakültesi
Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Biyoloji Eğitimi
Özgeçmiş Sayfası
2023
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Anadolu Öğretmen Dergisi
«
831
832
833
834
835
836
837
838
839
840
»