img
img
Toplam 27828 kayıt

Melatonin uygulanan sağlıklı ve diabetik sıçanların böbrek dokusunda leptinin immunohistokimyasal dağılımı

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi

Kronik melatonin uygulamasının fare böbrek dokusunda katalaz enzimi üzerine etkisi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi

Kaz ve tavuk yumurta kabuğunun embriyonik gelişim sırasında taramalı elektron mikroskop ile karşılaştırılması

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
21.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi

Diabetik ve nondiabetik fare modellerinde doku kayıplı açık yara sağaltımında lokal insülin kullanımının myofibroblast aktivitesi üzerine etkisi

0 0
2012 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
13.Ulusal Veteriner Cerrahi Kongresi

Farklı kanatlı türlerine ait yumurta kabuklarının tarama elektron mikroskobik karşılaştırması

0 0
2011 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
20.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi

The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Caucasian Journal of Science

Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

THE EFFECT OF FRUITS TO THE CHARACTERISTICS OF FRUIT YOGURT

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Pakistan Journal of Agricultural Sciences

Lektinler ve Glikobilimlerdeki Önemi

0 0
2014 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniv Fen Bil Enst Derg

Microbiological, Chemical and Sensory Characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

Investigation of Some Microbiological and Chemical Properties of Different Cheeses

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

The effect of packaging material on some quality properties and shelf life of yoğurt

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran journal of agricultural and food science

KARS LOCAL CHEESES

0 0
2023 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ICONFOOD'23, 2. ULUSLARARASI GIDA ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

Çikolata İçeriğindeki Kuruyemişlerin Total Aflatoksin Varlığının Belirlenmesi

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye 14. Gıda Kongresi

SILENT HAZARD ARISING FROM FOOD PACKAGING "MIGRATION"

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY June 19-20, 2021 / EGE UNIVERSITY, TURKEY

VIRULANCE FACTORS OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4TH INTERNATIONAL GAP FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS June 26-27, 2021 / Sanliurfa, TURKEY

THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THE SHELF LIFEOF YOGHURTS

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
the International Conference onResearch in Education and Science

DETERMINATION OF SOME MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF CHICKEN MEAT

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The International Conference on Research in Education and Science (ICRES)

BİLSEM’e Kayıtlı Ortaokul Öğrencilerinin “Virüs” Kavramına İlişkin Bilişsel Yapılarının İncelenmesi

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Biological Sciences and Health

LİSE ÖĞRENCİLERİNİN GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLERE YÖNELİK KAYGILARININ BELİRLENMESİ*

0 0
2023 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Anadolu Öğretmen Dergisi