img
img
Toplam 27839 kayıt

Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg

The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.

0 0
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Israel Journal of Veterinary Medicine

Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu

0 0
2013 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mektup Ankara

Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning

0 0
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi

Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food

0 0
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4 th International Poultry Meat Congress

Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Food of Animal Origin

Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)

Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress

Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies

Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.

Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

0 0
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TGDF, Gıda Kongresi

The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Technology

Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği

0 0
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

XIX. Asır Azerbaycan Edebiyatında Fuzûlî ve Nigârî Geleneğinin Bir Temsilcisi:Seyyîd Giryân Cemâleddîn Kazâkî

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
21. YÜZYILDA EĞİTİM VE TOPLUM