img
img
Toplam 27818 kayıt

Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scholars bulletin

Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması

0 0
2001 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Dünden Bugüne Peynirlerimiz

0 0
2022 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti

yöresel peynirlerimiz

0 0
2005 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
abp-Academic Book Production

Kars Gravyer Peyniri

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS

The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia

Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
“V. INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONGRESS OF EURASIA”.

KARS’TA SATIŞA SUNULAN KÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FFSPGP-2021 International Conference

Peyniraltı Suyundan Yapılan Tereyağlarının Aroma Karekterizasyonu

0 0
2019 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
VIII. ULUSAL II. ULUSLARARASI VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Karın Kaymağı

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Kars Kremalı Kurut

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Kars İlinde Üretilen İnek Sütlerinin Bazı Kimyasal Özellikleri Sözlü sunum

0 0
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Ulusal Meslek Yüksekokulu Öğrenci Sempozyumu

Identification of Lactobacilli Isolated From Homemade Pickles

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. IMCOFE International Multidisciplinary Congress of Eurasia

Farklı Ambalajlama yöntemlerinin Kaşar peyniri Üretiminde Kullanılması Sözlü bildiri

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.

Farklı tuzlama yöntemlerinin Kaşar peyniri Üretiminde Kullanılması Sözlü bildiri

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5. Veteriner Gıda Hijyeni Kongres

Tandırda Kaz Çekmesi

0 0
2009 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Artvin Eridik Peyniri

0 0
2009 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

İşbirlikli Öğrenme Jigsaw Tekniği İle Yapılan Laboratuar Etkinliklerinin İlköğretim Öğrencilerinin Yaşamımızdaki Elektrik Ünitesindeki Başarılarına Etkisi

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi

Covid-19 Pandemisi Sürecinde Uygulanan Uzaktan Eğitimin Öğrencilerin Fen Bilimlerindeki Başarılarına Etkilerinin Öğrenci Görüşleriyle Birlikte İncelenmesi

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
e-Kafkas Egitim Arastirmalari Dergisi