Kitap BölümüCENGİZ, G.B., ÇAĞLAR, İ., DEVECİ, H.A., GÜVEN, A. (2022) "SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES", Kitap: 1.4. SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES, Türkiye : Hiperlink Eğitim İletişim Yayın Gıda Sanayi ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti., Bölüm Sayfaları: 55 / 61, ISBN: 978-625-8244-20-5Kitap Bölümü" data-bs-content-id="YazarBilgi-37814">
CENGİZ, G.B., ÇAĞLAR, İ., DEVECİ, H.A., GÜVEN, A. (2022) "SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES", Kitap: 1.4. SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES, Türkiye : Hiperlink Eğitim İletişim Yayın Gıda Sanayi ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti., Bölüm Sayfaları: 55 / 61, ISBN: 978-625-8244-20-5Kitap BölümüCENGİZ, G.B., ÇAĞLAR, İ., DEVECİ, H.A., GÜVEN, A. (2022) "SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES", Kitap: 1.4. SPECIFICATION OF NATURAL RADIOACTIVITY LEVEL IN SOME TRADITIONALLY DRIED VEGETABLES, Türkiye : Hiperlink Eğitim İletişim Yayın Gıda Sanayi ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti., Bölüm Sayfaları: 55 / 61, ISBN: 978-625-8244-20-5Kitap Bölümü